ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Amstelveen - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Rozenburg tot De Waal en van Leimuiderbrug tot Enkhuizen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Fokkerweg, Rozenburgdreef of Pudongweg in Rozenburg of op de Liniepad, Rijkerstreek of Naritaweg in De Waal, of op de Hogereind, Polderweg of Sommeltjesweg in Leimuiderbrug, of op de Huigsloterdijk, Rijksweg A4 of Weteringweg in Enkhuizen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Scharwoude tot Heemstede en van Oude Niedorp tot 't Zand worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Stationsweg, Scharwoude of IJselmeerdijk in Scharwoude of op de Nicolaas Beetsplein, Schielaan of Achterweg in Heemstede, of op de De Leijen, Skarpetweg of Kanaalkade Noordzijde in Oude Niedorp, of op de Staartploeg, Prins Frisoweg of Van Beusekomstraat in 't Zand, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Bovenkarspel tot Oostwoud en van Nieuwe Niedorp tot Winkel worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de De Veer, Prins Willem-Alexanderlaan of Florasingel in Bovenkarspel of op de Heemraad Witweg, Leien of Hazeweel in Oostwoud, of op de Dorpsstraat, Hornven of Oude Provincialeweg in Nieuwe Niedorp, of op de Trambaan, Advocaatpeer of Westerzwet in Winkel, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van De Rijp tot Anna Paulowna en van Velserbroek tot Oude Meer worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Bellehof, Havenstraat of Keizerbuurt in De Rijp of op de Looijerspad, Boermansweg of Doorlaat in Anna Paulowna, of op de Diamant, Mr. Dr. Jonkerlaan of Het jaagpad in Velserbroek, of op de Merellaan, Zwanebloembocht of Koftjalk in Oude Meer, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers