ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Amstenrade - EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE� OFTEWEL JAPANSE KARDINAALSMUTS

Waarom wordt de {tekst3,link1) japonicus “Green spire” zoveel aangeplant als buxus-vervanger ? Dat de Japanse Kardinaalsmuts zo populair is geworden vinden wij helemaal niet zo vreemd.

De “Green Spire” is een groenblijvende en winterharde heester die goed in een border geplant kan worden als kleine heester maar die ook erg goed functioneert alshaagplant.

De bladeren zijn klein en glanzend, langwerpig en fris donkergroen van kleur wat ervoor zorgt dat de haag een frisse uitstraling heeft.

De Japanse Kardinaalsmuts is een makkelijke plant die graag een zonnige standplaats heeft of een plekje in de halfschaduw, hiermee is deze haagplant voor iedere tuin wel een aanrader.

Van Amstenrade tot Arcen en van Baarlo tot Baexem worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Achter den Hof, Vonkstraat of 't Veldje in Amstenrade of op de Nieuwe Ervenweg, Trip of Sijzenbroek in Arcen, of op de Hetterichstraat, Markt of Koningin Emmastraat in Baarlo, of op de Stapperstraat, Kennedystraat of Herenslagstraat in Baexem, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

De Euonymus japonicus soorten groeien iets harder dan de buxus waardoor er nog eerder een compacte, volgroeide  haag is in de tuin. Ander zeer groot voordeel is dat de plant niet vatbaar is voor de buxusschimmel of de buxusmot en dus een prima Buxus alternatief is.

De plant heeft wel net zoals alle groenblijvende planten een hekel aan te nat staan, zorg er dus voor dat de bodem goed waterdoorlatend is.

Erg populair is ook de Euonymus japonicus �Francien�, een groenblijvende en winterharde haagplant die in het voorjaar uitloopt met witte groeipunten die later in het jaar weer groen weg kleuren, erg fraai.

Euonymus japonicus soorten kunnen dus zeker een ideale buxus alternatief zijn.

Van Slenaken tot Heibloem en van Ospel tot Beegden worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de 4e zijpad Grote Bospad, Waterstraat of 2e Zijpd.Gulp.grensweg in Slenaken of op de Schoolstraat, Karreveld of Gesseltweg in Heibloem, of op de Vlut, Noordervaart of Kuilstraat in Ospel, of op de op de Bree, Vlietersweg of Exatenweg in Beegden, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Bekijk de filmpjes over tuinadvies en haagplanten op onze {tekst15,link8}.

Veel tuinplezier!

Van Ottersum tot Heel en van Kelpen-Oler tot Merkelbeek worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de De Ziep, Kruiwerk of Hoevensestraat in Ottersum of op de Aan het Kanaal, De Peel of St. Antoniusstraat in Heel, of op de Kelperveen, Heiveen of Land van Thornstraat in Kelpen-Oler, of op de Bovenderstraat, Maastrichterweg of Amstenraderweg in Merkelbeek, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers