ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Amstenrade - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Meterik tot Munstergeleen en van Valkenburg tot Beesel worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Meteriksebaan, Bergsteeg of Americaanseweg in Meterik of op de Rosastraat, Kleine Kommel of Geleenderveldweg in Munstergeleen, of op de Hoeve Rondeboschweg, Pastoor Sartonstraat of Kruisstraat in Valkenburg, of op de Haasdalermolenweg, Hekerbeekweg of Dr de Wolfstraat in Beesel, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Spaubeek tot Evertsoord en van Middelaar tot Sint Odiliënberg worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Op 't Veldje, Trinepad of Schoolstraat in Spaubeek of op de Drie Kooienweg, Peelstraat of Kanaalweg in Evertsoord, of op de Wellensstraatje, Drostambtstraat of Dorpsstraat in Middelaar, of op de Dokter Meuwissenstraat, Hoosterveldweg of Hoofdstraat in Sint Odiliënberg, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Gulpen tot Bocholtz en van Hulsberg tot Amstenrade worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Scheulderlandstraat, Dokter Delissenstraat of Ds. de Beaufortstraat in Gulpen of op de Emmastraat, Crocusstraat of Oude Heiderweg in Bocholtz, of op de Burg. à Campostraat, Antwerpseweg (A79) of Raadhuisstraat in Hulsberg, of op de Beckstraat, Guffenspad of Aan de Kerk in Amstenrade, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Grevenbicht tot Susteren en van Buggenum tot Heijenrath worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Berkenstraat, Beegter Markt of Lindenstraat in Grevenbicht of op de Rijdtstraat, Ambtmanlaan of Brouwerstraat in Susteren, of op de Meiboomkensweg, Margrietstraat of Boonstraat in Buggenum, of op de Vaarzegel, Krutserpad of Doornhagervoetpad in Heijenrath, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers