ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Amsterdam-Duivendrecht - EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE� OFTEWEL JAPANSE KARDINAALSMUTS

Waarom wordt de {tekst3,link1) japonicus “Green spire” zoveel aangeplant als buxus-vervanger ? Dat de Japanse Kardinaalsmuts zo populair is geworden vinden wij helemaal niet zo vreemd.

De “Green Spire” is een groenblijvende en winterharde heester die goed in een border geplant kan worden als kleine heester maar die ook erg goed functioneert alshaagplant.

De bladeren zijn klein en glanzend, langwerpig en fris donkergroen van kleur wat ervoor zorgt dat de haag een frisse uitstraling heeft.

De Japanse Kardinaalsmuts is een makkelijke plant die graag een zonnige standplaats heeft of een plekje in de halfschaduw, hiermee is deze haagplant voor iedere tuin wel een aanrader.

Van Amsterdam-Duivendrecht tot Andijk en van Ankeveen tot Anna Paulowna worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Buitensingel, Pelikaansingel of H.J.E. Wenckebachweg in Amsterdam-Duivendrecht of op de Grootslagweg, Schoutsland of Knokkel in Andijk, of op de Middenweg, Schoutsland of Klamptweid in Ankeveen, of op de Herenweg, Joseph Lokinlaan of Schimmelpenninckhof in Anna Paulowna, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

De Euonymus japonicus soorten groeien iets harder dan de buxus waardoor er nog eerder een compacte, volgroeide  haag is in de tuin. Ander zeer groot voordeel is dat de plant niet vatbaar is voor de buxusschimmel of de buxusmot en dus een prima Buxus alternatief is.

De plant heeft wel net zoals alle groenblijvende planten een hekel aan te nat staan, zorg er dus voor dat de bodem goed waterdoorlatend is.

Erg populair is ook de Euonymus japonicus �Francien�, een groenblijvende en winterharde haagplant die in het voorjaar uitloopt met witte groeipunten die later in het jaar weer groen weg kleuren, erg fraai.

Euonymus japonicus soorten kunnen dus zeker een ideale buxus alternatief zijn.

Van Marken tot Zuidoostbeemster en van Den Ilp tot Uithoorn worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Waterlandse Zeedijk, Markerwaardstraat of Walandweg in Marken of op de Burgemeester Hartogstraat, Zuiderweg of Dirkjespeerstraat in Zuidoostbeemster, of op de Den Ilp, Polderweg of Schoolstraat in Den Ilp, of op de Nijlgans, Potgieterhof of Henriëtte Bosmansweg in Uithoorn, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Bekijk de filmpjes over tuinadvies en haagplanten op onze {tekst15,link8}.

Veel tuinplezier!

Van Schoorl tot Diemen en van Cruquius tot Oosterleek worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Groenveldslaan , Achterpad of Torenpad in Schoorl of op de Fred Lunstroolaan, De Wissel of Pater Pirestraat in Diemen, of op de Drie Merenweg, Bennebroekerdijk of Cruquiusdijk in Cruquius, of op de Kruisweg, Cruquiusdijk of Oldenburgerlaan in Oosterleek, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers