ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Amsterdam-Duivendrecht - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Breukeleveen tot Watergang en van Kwadijk tot Oosthuizen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Herenweg, Nieuweweg of Kanaaldijk in Breukeleveen of op de De Dollard, Rietgorspad of Hollandia-plantsoen in Watergang, of op de Kleenweg, Reinoud van Brederodestraat of Wulpstraat in Kwadijk, of op de Het Lien, Smientstraat of Het Lien in Oosthuizen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Ursem tot Volendam en van Assendelft tot Nederhorst den Berg worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Rustenburgerweg, Oosternotweg of Schermerdijk in Ursem of op de Kapelaan Ruiterstraat, Populierenlaan of Werengouw in Volendam, of op de Appalachen, Kralingen of Vonderweg in Assendelft, of op de Rivièrahof, Zoddeland of Lijsterlaan in Nederhorst den Berg, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Kolhorn tot Jisp en van Venhuizen tot Aartswoud worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Molenkolk, Dirk Burgerstraat of Kolhornerkade in Kolhorn of op de Wolffsmolen, Van Saanelaan of Barnde Molen in Jisp, of op de De Buurt, 't Nieuwe Eilant of Burgemeester Honijkstr in Venhuizen, of op de Bosmanstaete, De Witte Valk of Kwikstaart in Aartswoud, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Oostwoud tot Bovenkarspel en van Lutjebroek tot Kreileroord worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Poelweg, Vereweg of De Zoutman in Oostwoud of op de Hertog Albrechtstraat, Bloementuin of Rose Coplandstraat in Bovenkarspel, of op de De Gouw, Weelenpad of Dahlialaan in Lutjebroek, of op de Bollenstraat, Klaverstraat of Vlasstraat in Kreileroord, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers