ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Amsterdam - EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE� OFTEWEL JAPANSE KARDINAALSMUTS

Waarom wordt de {tekst3,link1) japonicus “Green spire” zoveel aangeplant als buxus-vervanger ? Dat de Japanse Kardinaalsmuts zo populair is geworden vinden wij helemaal niet zo vreemd.

De “Green Spire” is een groenblijvende en winterharde heester die goed in een border geplant kan worden als kleine heester maar die ook erg goed functioneert alshaagplant.

De bladeren zijn klein en glanzend, langwerpig en fris donkergroen van kleur wat ervoor zorgt dat de haag een frisse uitstraling heeft.

De Japanse Kardinaalsmuts is een makkelijke plant die graag een zonnige standplaats heeft of een plekje in de halfschaduw, hiermee is deze haagplant voor iedere tuin wel een aanrader.

Van Amsterdam tot Amsterdam-Duivendrecht en van Andijk tot Ankeveen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de H.M. Kraaijvangerstraat, Cineackade of Metrostation Waterlooplein in Amsterdam of op de Rietveldsgang, Marinierskade of Leonard Bernsteinstraat in Amsterdam-Duivendrecht, of op de Uilengouw, Arnold Ingwersenpad of Braak en Bosch in Andijk, of op de Madelievenweg, Sportpark Strandvliet of Flamingolaan in Ankeveen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

De Euonymus japonicus soorten groeien iets harder dan de buxus waardoor er nog eerder een compacte, volgroeide  haag is in de tuin. Ander zeer groot voordeel is dat de plant niet vatbaar is voor de buxusschimmel of de buxusmot en dus een prima Buxus alternatief is.

De plant heeft wel net zoals alle groenblijvende planten een hekel aan te nat staan, zorg er dus voor dat de bodem goed waterdoorlatend is.

Erg populair is ook de Euonymus japonicus �Francien�, een groenblijvende en winterharde haagplant die in het voorjaar uitloopt met witte groeipunten die later in het jaar weer groen weg kleuren, erg fraai.

Euonymus japonicus soorten kunnen dus zeker een ideale buxus alternatief zijn.

Van Schiphol-Rijk tot Oosterblokker en van Breukeleveen tot Oostwoud worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Koolhovenlaan, Sikorskylaan of Molenweg in Schiphol-Rijk of op de Rijkerdreef, Kruisweg of Walravenlaan in Oosterblokker, of op de Boekert, Bangert of De Eenhoorn in Breukeleveen, of op de Hoekstraat, Westerblokker of Pennekamplaan in Oostwoud, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Bekijk de filmpjes over tuinadvies en haagplanten op onze {tekst15,link8}.

Veel tuinplezier!

Van Zuiderwoude tot Beverwijk en van Heemstede tot Schiphol-Rijk worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Dijkeinde, Zuiderwouder Dorpsstraat of Zeedijk in Zuiderwoude of op de Zeestraat, Koningsvaren of Burgerhartstraat in Beverwijk, of op de Hendrik Andriessenlaan, Pieter Aertszlaan of Jacob van Ruisdaellaan in Heemstede, of op de Douglassingel, Tupolevlaan of Anchoragelaan in Schiphol-Rijk, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers