ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Amsterdam - EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE� OFTEWEL JAPANSE KARDINAALSMUTS

Waarom wordt de {tekst3,link1) japonicus “Green spire” zoveel aangeplant als buxus-vervanger ? Dat de Japanse Kardinaalsmuts zo populair is geworden vinden wij helemaal niet zo vreemd.

De “Green Spire” is een groenblijvende en winterharde heester die goed in een border geplant kan worden als kleine heester maar die ook erg goed functioneert alshaagplant.

De bladeren zijn klein en glanzend, langwerpig en fris donkergroen van kleur wat ervoor zorgt dat de haag een frisse uitstraling heeft.

De Japanse Kardinaalsmuts is een makkelijke plant die graag een zonnige standplaats heeft of een plekje in de halfschaduw, hiermee is deze haagplant voor iedere tuin wel een aanrader.

Van Amsterdam tot Amsterdam-Duivendrecht en van Andijk tot Ankeveen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Digitaalstraat, Watermaalpad of J.G. Suurhoffstraat in Amsterdam of op de Oostzanerdijk, Trompetterssteeg of NDSM-pier in Amsterdam-Duivendrecht, of op de Begoniastraat, Willem Bakkersgang of Laplacestraat in Andijk, of op de Wingerdweg, De passage of Bachuslaan in Ankeveen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

De Euonymus japonicus soorten groeien iets harder dan de buxus waardoor er nog eerder een compacte, volgroeide  haag is in de tuin. Ander zeer groot voordeel is dat de plant niet vatbaar is voor de buxusschimmel of de buxusmot en dus een prima Buxus alternatief is.

De plant heeft wel net zoals alle groenblijvende planten een hekel aan te nat staan, zorg er dus voor dat de bodem goed waterdoorlatend is.

Erg populair is ook de Euonymus japonicus �Francien�, een groenblijvende en winterharde haagplant die in het voorjaar uitloopt met witte groeipunten die later in het jaar weer groen weg kleuren, erg fraai.

Euonymus japonicus soorten kunnen dus zeker een ideale buxus alternatief zijn.

Van Velsen-Zuid tot Grootebroek en van Warmenhuizen tot Schermerhorn worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Het Hoge Land, Minister Lelylaan of Piersonlaan in Velsen-Zuid of op de Kokerbijl, Zesstedenweg of F. Bordewijkstraat in Grootebroek, of op de Garremeer, Kuipersven of Smeelven in Warmenhuizen, of op de Vijfven, Hogebos of Reijneweg in Schermerhorn, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Bekijk de filmpjes over tuinadvies en haagplanten op onze {tekst15,link8}.

Veel tuinplezier!

Van Spanbroek tot Enkhuizen en van Nieuw-Vennep tot Bennebroek worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Meeuwenstraat, Arent van Gentlaan of Jan van Zwietensingel in Spanbroek of op de Volmolen, Boschplein of Goudenregenstraat in Enkhuizen, of op de Edelmanstraat, Kopsstraat of Eugénie Prévinaireweg in Nieuw-Vennep, of op de Otellolaan, Zwattingburen of Mauritspoort in Bennebroek, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers