ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Amsterdam - ilex-maximowicziana

Ilex maximowicziana �Kanehirae�

Ben je op zoek zijn naar een Ilex soort die snel groeit en die een mooie groenblijvende haag kan vormen?, dan is dit de soort die je moet hebben. Deze Ilex is geschikt om een Haag-heg van middelhoog tot hoog te creëren. Van 50 cm hoog tot wel 2 meter hoog, deze Ilex maximowicziana“Kanehirae” kan het allemaal aan.

Het eerste jaar van aanplant is het belangrijk om in droge periodes het water geven in de gaten te houden om zo uitdroging te voorkomen. Voeg ook bij deze Ilex voldoende tuinturf aan de bestaande grond/bodem toe. Verzuring van de grond is wat deze Ilex of te wel {tekst7,link2) fijn vindt, en de turf is ook nog eens vocht vasthoudend voor de droge periodes. Deze {tekst7,link2) laat zich makkelijk snoeien. In mei/juni bloeit ook deze soort met kleine, witte, onopvallende bloempjes welke geliefd zijn bij {tekst6,link4) later in het jaar gevolgd door kleine, zwarte besjes wat een extra sierwaarde geeft.

Zoekt u dus een Ilex soort om een hogere, snelgroeiende haag te maken, dan heeft u met deze soort de goede te pakken.

Aanplant Advies is 5 tot 6  stuks op een strekkende meter voor een enkele rij/ haag. Nog meer body met deze groei topper? zet ze dan kruislings/ om en om/ in de rij met 9 stuks op een strekkende meter.

{tekst1,link3 een veel gebruikt Buxus alternatief

Van Egmond aan den Hoef tot Oosterleek en van De Koog tot Uithoorn worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Bisschopskroft, Weg naar de Bleek of Krommedijk in Egmond aan den Hoef of op de Oosterleek, Lekerweg of Zuiderdijk in Oosterleek, of op de Californiëweg, Bremstraat of Maaikeduinweg in De Koog, of op de Nijhofflaan, Joost van den Vondellaan of Romeflat in Uithoorn, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Een leuk filmpje en de uitleg over deze Ilex kunt u hieronder bekijken;

Ilex maximowicziana �Kanehirae�

Uitleg over welke Ilex geschikt is voor uw wensen? Bekijk het volgende filmpje;

Welke Ilex?

Van Kudelstaart tot Laren en van Broek op Langedijk tot Wijdenes worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Mijnsherenweg, Mijnsherenweg of Stevinhof in Kudelstaart of op de Stationsweg, Diepenbrocklaan of Spinnewiel in Laren, of op de Voorburggracht, Dijkweg of Smient in Broek op Langedijk, of op de Blokdijk, 't Wuiver of Wijmers in Wijdenes, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

De Ilex maximowicziana �Kanehirae�

Van Middenbeemster tot Akersloot en van Aartswoud tot Oost-Graftdijk worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Unescolaan, De Eenhoorn of Bernardus Hollanderstr in Middenbeemster of op de Jeroen Boschstraat, Rembrandtsingel of Beatrixlaan in Akersloot, of op de Wilhelminalaan, Weelkade of Braakweg in Aartswoud, of op de Kanaaldijk, Jagerspad of Groenedijk in Oost-Graftdijk, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers