ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Amsterdam - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Kwadijk tot Wieringerwerf en van Purmerland tot Haringhuizen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Hollandia-plantsoen, Stationsweg of Jan Dignumszstraat in Kwadijk of op de Westwal, Meeuwstraat of Terpweg in Wieringerwerf, of op de Rembrandthof, Gerbrand Katstraat of Frans Banning Cocqstraat in Purmerland, of op de Provincialeweg, Muggenburgerweg of Dorpsstraat in Haringhuizen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Boesingheliede tot 's-Graveland en van Muiden tot Den Oever worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Rijksweg A5, Schipholweg of Rijksweg A5 pad in Boesingheliede of op de Ankeveensepad, Kininelaantje of Corverslaan in 's-Graveland, of op de Amsterdamsestraat, Rijksweg A1 NZ of Het Anker in Muiden, of op de de Lelie, de Spiering of Zeestraat in Den Oever, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Leimuiderbrug tot Slootdorp en van Spaarndam tot Zwaagdijk-Oost worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Rijksweg A44, Rijksweg A4 of Leimuiderweg in Leimuiderbrug of op de Haukesweg, Ulkeweg of Koningin Beatrixlaan in Slootdorp, of op de Ds. Finkensieperstraat, Molenweg of Emmahoeve in Spaarndam, of op de Chr van Beeckstraat, de Leeuwstraat of Lagedijk in Zwaagdijk-Oost, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Opperdoes tot West-Graftdijk en van Uitgeest tot Zwanenburg worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Hoge Werf, Kraaiebuurt of Zwartepad in Opperdoes of op de Zuiderstraat, Burgemeester Dalenbergstraat of Sluiskade in West-Graftdijk, of op de De Dadelboom, Middelweg of Irispad in Uitgeest, of op de Domineeslaan, Olmenlaan of Drie Merenweg in Zwanenburg, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers