ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Amsterdam

Amsterdam, hoofdstad en voorloper van vele steden in Nederland, waarom dan last houden van de Buxus die zich maar moeilijk kan herstellen van de Buxusmot. Wij bieden mooie buxusvervangers aan. De Ilex crenata is een van de Buxusvervangers die in de Benelux veel wordt aangeplant.

Wij bieden meerdere soorten Ilex aan als buxusvervanger, de Ilex is groenblijvend als haag en een mooie aanvulling voor uw tuin. Ook hebben we meerdere soorten Ilex bollen voor in een pot of aanvulling in uw borderbeplanting.

De Ilex, waar we in Nederland ook nog wel eens de naam Japanse Hulst gebruiken kunnen wij uiteraard leveren in Amsterdam. Veel klanten zijn u voorgegaan met de aankoop van Ilex. Veel mensen hebben de buxus al vervangen, sommige hopen op herstel en wachten nog om te kijken of de buxusmot terug komt. Helaas hoort Amsterdam ook tot de gebieden waar de buxusmot zorgt voor het vervangen van de buxus. Naast Ilex, de koning onder de buxusvervangers, bieden wij meerdere buxusvervangers aan zoals Taxus en een aantal coniferen als haagplanten die qua hoogte kort gehouden kunnen worden en groenblijvend zijn.

De Amsterdammer loopt voorop zeggen ze wel eens, de Ilex is de vooroploper van veel nieuwe hagen in Nederland.
Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers