ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Andel - EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE� OFTEWEL JAPANSE KARDINAALSMUTS

Waarom wordt de {tekst3,link1) japonicus “Green spire” zoveel aangeplant als buxus-vervanger ? Dat de Japanse Kardinaalsmuts zo populair is geworden vinden wij helemaal niet zo vreemd.

De “Green Spire” is een groenblijvende en winterharde heester die goed in een border geplant kan worden als kleine heester maar die ook erg goed functioneert alshaagplant.

De bladeren zijn klein en glanzend, langwerpig en fris donkergroen van kleur wat ervoor zorgt dat de haag een frisse uitstraling heeft.

De Japanse Kardinaalsmuts is een makkelijke plant die graag een zonnige standplaats heeft of een plekje in de halfschaduw, hiermee is deze haagplant voor iedere tuin wel een aanrader.

Van Andel tot Asten en van Baarle-Nassau tot Babyloniënbroek worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Burgemeester van der Schansstraat, Prinses Christinastraat of Dr.Martin Luther Kingplein in Andel of op de Heizeecht, Lotusstraat of Dirk de Vosstraat in Asten, of op de De Poel, Rethse Kerkweg of Baroniestraat in Baarle-Nassau, of op de Hillsestraat, Mostaardweg of Pompveldsekade in Babyloniënbroek, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

De Euonymus japonicus soorten groeien iets harder dan de buxus waardoor er nog eerder een compacte, volgroeide  haag is in de tuin. Ander zeer groot voordeel is dat de plant niet vatbaar is voor de buxusschimmel of de buxusmot en dus een prima Buxus alternatief is.

De plant heeft wel net zoals alle groenblijvende planten een hekel aan te nat staan, zorg er dus voor dat de bodem goed waterdoorlatend is.

Erg populair is ook de Euonymus japonicus �Francien�, een groenblijvende en winterharde haagplant die in het voorjaar uitloopt met witte groeipunten die later in het jaar weer groen weg kleuren, erg fraai.

Euonymus japonicus soorten kunnen dus zeker een ideale buxus alternatief zijn.

Van Genderen tot Berkel-Enschot en van Luyksgestel tot Dongen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de van der Beekstraat, Meerstraat of Notendijk in Genderen of op de Rondendans, Akkerstraat of Meerstraat in Berkel-Enschot, of op de Goudrenet, Maire Vugtslaan of Vogelkerslaan in Luyksgestel, of op de Bareel, Zandkuil of Hasselsestraat in Dongen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Bekijk de filmpjes over tuinadvies en haagplanten op onze {tekst15,link8}.

Veel tuinplezier!

Van Maashees tot Kruisland en van Alphen tot Soerendonk worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Hogeweg, de Goeijstraat of Hulderstraat in Maashees of op de Sint Jorisstraat, Raaijveldweg of Op den Bosch in Kruisland, of op de Markt, Zandhil of Sint Jorisstraat in Alphen, of op de Lange Bedde, Looiersboom of Liedekerkestraat in Soerendonk, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers