ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Andel - ilex-maximowicziana

Ilex maximowicziana �Kanehirae�

Ben je op zoek zijn naar een Ilex soort die snel groeit en die een mooie groenblijvende haag kan vormen?, dan is dit de soort die je moet hebben. Deze Ilex is geschikt om een Haag-heg van middelhoog tot hoog te creëren. Van 50 cm hoog tot wel 2 meter hoog, deze Ilex maximowicziana“Kanehirae” kan het allemaal aan.

Het eerste jaar van aanplant is het belangrijk om in droge periodes het water geven in de gaten te houden om zo uitdroging te voorkomen. Voeg ook bij deze Ilex voldoende tuinturf aan de bestaande grond/bodem toe. Verzuring van de grond is wat deze Ilex of te wel {tekst7,link2) fijn vindt, en de turf is ook nog eens vocht vasthoudend voor de droge periodes. Deze {tekst7,link2) laat zich makkelijk snoeien. In mei/juni bloeit ook deze soort met kleine, witte, onopvallende bloempjes welke geliefd zijn bij {tekst6,link4) later in het jaar gevolgd door kleine, zwarte besjes wat een extra sierwaarde geeft.

Zoekt u dus een Ilex soort om een hogere, snelgroeiende haag te maken, dan heeft u met deze soort de goede te pakken.

Aanplant Advies is 5 tot 6  stuks op een strekkende meter voor een enkele rij/ haag. Nog meer body met deze groei topper? zet ze dan kruislings/ om en om/ in de rij met 9 stuks op een strekkende meter.

{tekst1,link3 een veel gebruikt Buxus alternatief

Van Lith tot Almkerk en van Giessen tot Hilvarenbeek worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Huismanspark, Jan van Ingenstraat of Molenstraat in Lith of op de Galerij, Binnenhof of Fabriciusstraat in Almkerk, of op de Den Heuvel, Expeditiestraat of Wilgenhof in Giessen, of op de Papenstraat, Plutostraat of Dr. P. C. de Brouwerlaan in Hilvarenbeek, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Een leuk filmpje en de uitleg over deze Ilex kunt u hieronder bekijken;

Ilex maximowicziana �Kanehirae�

Uitleg over welke Ilex geschikt is voor uw wensen? Bekijk het volgende filmpje;

Welke Ilex?

Van Lithoijen tot Bavel AC en van 's-Hertogenbosch tot Esbeek worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Sluisstraat, Kleine Eng of Pastoor van Weerdtstraat in Lithoijen of op de Gilzeweg, De Aard of De Leeuwerik in Bavel AC, of op de Singelgrachtweg, Pater van den Elsenstraat of César Francklaan in 's-Hertogenbosch, of op de Leeghwaterlaan, Residentieplein of Geert Grootestraat in Esbeek, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

De Ilex maximowicziana �Kanehirae�

Van Castelre tot Steensel en van Reek tot Maashees worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Heiakkerpad, Hoogstratensebaan of Haldijk in Castelre of op de Joseph Schulteweg, Lange Reen of Sinte Lucijweg in Steensel, of op de Hop, Oude Maasdijk of Langstraat in Reek, of op de Hulder, De Goeijstraat of Hulderstraat in Maashees, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers