ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Andel - Meststoffen

organische bemesting

Ben je op zoek zijn naar een meststoffen soort die snel groeit en die een mooie duurzame bemesting kan vormen?, dan is dit de soort die je moet hebben. Deze meststoffen is geschikt om een haagplanten van middelhoog tot hoog te creëren. Van 50 cm hoog tot wel 2 meter hoog, deze Ilex allround“Kanehirae” kan het allemaal aan.

Het eerste jaar van aanplant is het belangrijk om in droge periodes het water geven in de gaten te houden om zo uitdroging te voorkomen. Voeg ook bij deze meststoffen voldoende tuinturf aan de bestaande grond/bodem toe. Verzuring van de grond is wat deze Ilex of te wel {tekst7,link2) fijn vindt, en de turf is ook nog eens vocht vasthoudend voor de droge periodes. Deze {tekst7,link2) laat zich makkelijk snoeien. In mei/juni bloeit ook deze soort met kleine, witte, onopvallende bloempjes welke geliefd zijn bij {tekst6,link4) later in het jaar gevolgd door kleine, zwarte besjes wat een extra sierwaarde geeft.

Zoekt u dus een Ilex soort om een hogere, snelgroeiende haag te maken, dan heeft u met deze soort de goede te pakken.

Aanplant Advies is 5 tot 6  stuks op een strekkende meter voor een enkele rij/ haag. Nog meer body met deze groei topper? zet ze dan kruislings/ om en om/ in de rij met 9 stuks op een strekkende meter.

{tekst1,link3 een veel gebruikt Taxus baccata

Van Bergeijk tot Ulvenhout AC en van Fijnaart tot Waspik worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Prins Bernhardstraat, Holle Witrijt of Abtshof in Bergeijk of op de Heistraat, Anneville-laan of Geersbroekseweg in Ulvenhout AC, of op de Vermeerstraat, Gruttostraat of Zoete Kroon in Fijnaart, of op de Geallieerdenweg, H.J.M. Wiegersmastraat of Laan van Ravenschot in Waspik, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Een leuk filmpje en de uitleg over deze Ilex kunt u hieronder bekijken;

organische bemesting

Uitleg over welke Ilex geschikt is voor uw wensen? Bekijk het volgende filmpje;

Euonymus

Van Katwijk NB tot Haren en van Westerhoven tot Best worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Korte Oijen, Hooge Voort of Lange Oijen in Katwijk NB of op de Kerkplein, 't Heufke of Onderweg in Haren, of op de Luikerweg, Kerkstraat of Loveren in Westerhoven, of op de Sophialaan, Jagershei of Witte de Withstraat in Best, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

De organische bemesting

Van Bergen op Zoom tot Riethoven en van Rijkevoort-De Walsert tot Landhorst worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Pastoor Lancrietstraat, Heijnoort of Belvédèrestraat in Bergen op Zoom of op de Haverstraat, de Kuningen of Nachtegaallaan in Riethoven, of op de Papenvoortsesteeg, De Quayweg of Papenvoortsedijk in Rijkevoort-De Walsert, of op de Zaanpeelweg, Kievitshof of Tweede Stichting in Landhorst, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers