ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Andel - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Reusel tot Handel en van Biest-Houtakker tot Steensel worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Kerkstraat, Hulselsedijk of Zeegstraat in Reusel of op de Peeldijk, Gagelweg of Varelaar in Handel, of op de Mariahofke, Dompthoorn of Kapelweg in Biest-Houtakker, of op de Bosscheweg, Brekelmansstraat of Veldbraken in Steensel, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Heeze tot Vlierden en van Veghel tot Leende worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Graaf de Hornelaan, Telstar of Spoetnik in Heeze of op de Schooteind, Rijksweg of Beersdonkseweg in Vlierden, of op de Nertseweide, Past. Kampstraat of Schoolhuisweg in Veghel, of op de Geulstraat, Tulpenstraat of Beukelaar in Leende, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Vessem tot Keent en van Mariahout tot Deursen-Dennenburg worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Ir van Meelweg, Leeuwerik of Buikheide in Vessem of op de Hoge Uiterdijk, Keentseweg of Oude Maasweg in Keent, of op de Julianastraat, Bikkel of Mortelven in Mariahout, of op de Zwarteweg, Elzenbosstraat of Kuiperstraat in Deursen-Dennenburg, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Reusel tot Hulsel en van Galder tot Sint-Michielsgestel worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de de Wielen, Deneburg of Weijererf in Reusel of op de Busschoor, Baarschotten of Willibrordlaan in Hulsel, of op de Staai-akker, Ballemanseweg of Daasdonk in Galder, of op de Hazenakkers, Hondsklauw of De Beemden in Sint-Michielsgestel, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers