ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Andelst - EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE� OFTEWEL JAPANSE KARDINAALSMUTS

Waarom wordt de {tekst3,link1) japonicus “Green spire” zoveel aangeplant als buxus-vervanger ? Dat de Japanse Kardinaalsmuts zo populair is geworden vinden wij helemaal niet zo vreemd.

De “Green Spire” is een groenblijvende en winterharde heester die goed in een border geplant kan worden als kleine heester maar die ook erg goed functioneert alshaagplant.

De bladeren zijn klein en glanzend, langwerpig en fris donkergroen van kleur wat ervoor zorgt dat de haag een frisse uitstraling heeft.

De Japanse Kardinaalsmuts is een makkelijke plant die graag een zonnige standplaats heeft of een plekje in de halfschaduw, hiermee is deze haagplant voor iedere tuin wel een aanrader.

Van Andelst tot Angeren en van Angerlo tot Apeldoorn worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Europaplein, Emmastraat of 't Boogstuk in Andelst of op de Nije Wei, Brakelhof of Zeegsepad in Angeren, of op de Kleine Veldstraat, Prinses Margrietlaan of Dotterbloem in Angerlo, of op de Steenbokstraat, Kimbrenstraat of Tweelingenlaan in Apeldoorn, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

De Euonymus japonicus soorten groeien iets harder dan de buxus waardoor er nog eerder een compacte, volgroeide  haag is in de tuin. Ander zeer groot voordeel is dat de plant niet vatbaar is voor de buxusschimmel of de buxusmot en dus een prima Buxus alternatief is.

De plant heeft wel net zoals alle groenblijvende planten een hekel aan te nat staan, zorg er dus voor dat de bodem goed waterdoorlatend is.

Erg populair is ook de Euonymus japonicus �Francien�, een groenblijvende en winterharde haagplant die in het voorjaar uitloopt met witte groeipunten die later in het jaar weer groen weg kleuren, erg fraai.

Euonymus japonicus soorten kunnen dus zeker een ideale buxus alternatief zijn.

Van Halle tot Malden en van Garderen tot Winterswijk Huppel worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Hobelmansdijk, Klaverdijk of Vildersveenweg in Halle of op de Veldweg, Rogge of Noordplein in Malden, of op de Lage Boeschoterweg, Van de Craatslaan of E.C. de Greefhof in Garderen, of op de Kremerweg, Gribbroekweg of Dondergoorweg in Winterswijk Huppel, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Bekijk de filmpjes over tuinadvies en haagplanten op onze {tekst15,link8}.

Veel tuinplezier!

Van Baak tot Velp en van Zieuwent tot Gelselaar worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Vordenseweg, Vrendenbargsedijk of L. Dolfingweg in Baak of op de Aalscholversingel, Waalstraat of Frederikstraat in Velp, of op de Bedelaarsdijk, Verkavelingsweg of Grensweg in Zieuwent, of op de Slaapdijk, Disselpad of Botsteeg in Gelselaar, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers