ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Andelst - ilex-maximowicziana

Ilex maximowicziana �Kanehirae�

Ben je op zoek zijn naar een Ilex soort die snel groeit en die een mooie groenblijvende haag kan vormen?, dan is dit de soort die je moet hebben. Deze Ilex is geschikt om een Haag-heg van middelhoog tot hoog te creëren. Van 50 cm hoog tot wel 2 meter hoog, deze Ilex maximowicziana“Kanehirae” kan het allemaal aan.

Het eerste jaar van aanplant is het belangrijk om in droge periodes het water geven in de gaten te houden om zo uitdroging te voorkomen. Voeg ook bij deze Ilex voldoende tuinturf aan de bestaande grond/bodem toe. Verzuring van de grond is wat deze Ilex of te wel {tekst7,link2) fijn vindt, en de turf is ook nog eens vocht vasthoudend voor de droge periodes. Deze {tekst7,link2) laat zich makkelijk snoeien. In mei/juni bloeit ook deze soort met kleine, witte, onopvallende bloempjes welke geliefd zijn bij {tekst6,link4) later in het jaar gevolgd door kleine, zwarte besjes wat een extra sierwaarde geeft.

Zoekt u dus een Ilex soort om een hogere, snelgroeiende haag te maken, dan heeft u met deze soort de goede te pakken.

Aanplant Advies is 5 tot 6  stuks op een strekkende meter voor een enkele rij/ haag. Nog meer body met deze groei topper? zet ze dan kruislings/ om en om/ in de rij met 9 stuks op een strekkende meter.

{tekst1,link3 een veel gebruikt Buxus alternatief

Van Ochten tot Gameren en van Voorst tot Nederhemert worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Beusichemstraat, Lambartus van Ingenstraat of Aalsmeerstraat in Ochten of op de De Hoef, Fijkensakker of Brouwershof in Gameren, of op de Bandijk, Kervelstraat of Beekzichtweg in Voorst, of op de Molenstraat, Nieuwstraat of Kerkpad in Nederhemert, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Een leuk filmpje en de uitleg over deze Ilex kunt u hieronder bekijken;

Ilex maximowicziana �Kanehirae�

Uitleg over welke Ilex geschikt is voor uw wensen? Bekijk het volgende filmpje;

Welke Ilex?

Van Echteld tot Rietmolen en van Mariënvelde tot Lobith worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de De Diepert, Oude Broekdijk of De Kikvors in Echteld of op de Kleislagdijk, Brammeloseweg of Visschemorsdijk in Rietmolen, of op de Nicolaasweg, De Witte Rieteweg of Vremanstraat in Mariënvelde, of op de Onlandstraat, Vogelpad of Frederik Hendrikstraat in Lobith, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

De Ilex maximowicziana �Kanehirae�

Van Bennekom tot Bronkhorst en van Lieren tot Geldermalsen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Eemweg, Van Rouwenoortstraat of Boerhaavelaan in Bennekom of op de Maneveld, Kasteelweg of Kapelstraat in Bronkhorst, of op de Molenberg, Wilmalaan of Lierdererf in Lieren, of op de Lingedonk, Koningsweg of Thorbeckestraat in Geldermalsen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers