ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Andelst - Meststoffen

organische bemesting

Ben je op zoek zijn naar een meststoffen soort die snel groeit en die een mooie duurzame bemesting kan vormen?, dan is dit de soort die je moet hebben. Deze meststoffen is geschikt om een haagplanten van middelhoog tot hoog te creëren. Van 50 cm hoog tot wel 2 meter hoog, deze Ilex allround“Kanehirae” kan het allemaal aan.

Het eerste jaar van aanplant is het belangrijk om in droge periodes het water geven in de gaten te houden om zo uitdroging te voorkomen. Voeg ook bij deze meststoffen voldoende tuinturf aan de bestaande grond/bodem toe. Verzuring van de grond is wat deze Ilex of te wel {tekst7,link2) fijn vindt, en de turf is ook nog eens vocht vasthoudend voor de droge periodes. Deze {tekst7,link2) laat zich makkelijk snoeien. In mei/juni bloeit ook deze soort met kleine, witte, onopvallende bloempjes welke geliefd zijn bij {tekst6,link4) later in het jaar gevolgd door kleine, zwarte besjes wat een extra sierwaarde geeft.

Zoekt u dus een Ilex soort om een hogere, snelgroeiende haag te maken, dan heeft u met deze soort de goede te pakken.

Aanplant Advies is 5 tot 6  stuks op een strekkende meter voor een enkele rij/ haag. Nog meer body met deze groei topper? zet ze dan kruislings/ om en om/ in de rij met 9 stuks op een strekkende meter.

{tekst1,link3 een veel gebruikt Taxus baccata

Van Otterlo tot Loo Gld en van Maurik tot Aerdt worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Egypte, Edeseweg of Boveneindseweg in Otterlo of op de Sint Antoniusstraat, Prinsstraat of Husselarijstraat in Loo Gld, of op de Rechtopweg, Valentijnstraat of Lepelaarstraat in Maurik, of op de Dorsvlegel, Veldweg of Geitenwaard in Aerdt, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Een leuk filmpje en de uitleg over deze Ilex kunt u hieronder bekijken;

organische bemesting

Uitleg over welke Ilex geschikt is voor uw wensen? Bekijk het volgende filmpje;

Euonymus

Van Doetinchem tot Vaassen en van Vierakker tot Hedel worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Bonairestraat, Hof van Straatsburg of Bartelsstraat in Doetinchem of op de Ploegstede, Molenstraat of Kouwenaarspad in Vaassen, of op de Heerlerweg, IJselweg of Leestenseweg in Vierakker, of op de Rietvoornlaan, Leijenhof of Kampenzuid in Hedel, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

De organische bemesting

Van Tricht tot Hurwenen en van Maasbommel tot Asperen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Brugsteeg, Langstraat of Hoge Bulk in Tricht of op de Langstraat, Moerkensgaard of Weistraat in Hurwenen, of op de Wielewaallaan, Geerhofstraat of Molenstraat in Maasbommel, of op de de Bennenmaker, Kippelenberg of Wolderweg in Asperen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers