ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Andelst - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Stroe tot Kerk Avezaath en van Andelst tot Varsseveld worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Anastatiusweg, Stroeërschoolweg of Hogekampweg in Stroe of op de Hamse Biezen, Daver of Thedingsweert in Kerk Avezaath, of op de Daver, Hamse Biezen of Molenstraat in Andelst, of op de Fruithofstraat, Prins Hendrikstraat of 't Boogstuk in Varsseveld, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Gelselaar tot Epse en van Kootwijkerbroek tot Kapel-Avezaath worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Laarbergweg, Hofmaatweg of Jonkerenlaan in Gelselaar of op de Lochemseweg, Kletterstraat of Olthoflaan in Epse, of op de Harskamperweg, Rehobothstraat of Dwarsweg in Kootwijkerbroek, of op de Burensestraat, Twee Sluizen of Lutterveldsestraat in Kapel-Avezaath, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Elspeet tot Opijnen en van Spijk tot Bronkhorst worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Vliersepad, Stakenbergweg of Ds. van Gilstweg in Elspeet of op de Oude Zandstraat, Brucestraat of Prins Willem-Alexanderstraat in Opijnen, of op de De Kempkes, Spijksesteeg of Burgemeester Vonklaan in Spijk, of op de Uilenhoek, Molenstraat of Boterstraat in Bronkhorst, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van De Klomp tot Netterden en van Harfsen tot Rietmolen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Fermentatiestraat, Destillatiestraat of Veenendaalseweg in De Klomp of op de de Bryde, Lupseweg of Emmerikseweg in Netterden, of op de Veldhoekweg, Braakhekkeweg of Koekoekweg in Harfsen, of op de Achterveldweg, Weenkweg of Tolhuisweg in Rietmolen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers