ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Anderen - EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE� OFTEWEL JAPANSE KARDINAALSMUTS

Waarom wordt de {tekst3,link1) japonicus “Green spire” zoveel aangeplant als buxus-vervanger ? Dat de Japanse Kardinaalsmuts zo populair is geworden vinden wij helemaal niet zo vreemd.

De “Green Spire” is een groenblijvende en winterharde heester die goed in een border geplant kan worden als kleine heester maar die ook erg goed functioneert alshaagplant.

De bladeren zijn klein en glanzend, langwerpig en fris donkergroen van kleur wat ervoor zorgt dat de haag een frisse uitstraling heeft.

De Japanse Kardinaalsmuts is een makkelijke plant die graag een zonnige standplaats heeft of een plekje in de halfschaduw, hiermee is deze haagplant voor iedere tuin wel een aanrader.

Van Anderen tot Anloo en van Annen tot Annerveenschekanaal worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Nijhof, 't Loeg of Gasterenseweg in Anderen of op de Korenbreesweg, Gasterenseweg of Annerweg in Anloo, of op de Borghoornsweg, Wepel of Breevenen in Annen, of op de Polderweg, Greveling of Eppinge in Annerveenschekanaal, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

De Euonymus japonicus soorten groeien iets harder dan de buxus waardoor er nog eerder een compacte, volgroeide  haag is in de tuin. Ander zeer groot voordeel is dat de plant niet vatbaar is voor de buxusschimmel of de buxusmot en dus een prima Buxus alternatief is.

De plant heeft wel net zoals alle groenblijvende planten een hekel aan te nat staan, zorg er dus voor dat de bodem goed waterdoorlatend is.

Erg populair is ook de Euonymus japonicus �Francien�, een groenblijvende en winterharde haagplant die in het voorjaar uitloopt met witte groeipunten die later in het jaar weer groen weg kleuren, erg fraai.

Euonymus japonicus soorten kunnen dus zeker een ideale buxus alternatief zijn.

Van Eesergroen tot Roderesch en van Roderesch tot Tiendeveen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Saksveldsweg, Tangslagenweg of Weg voor de Kampen in Eesergroen of op de Hoofdweg, Zuiderdrift of Norgerweg in Roderesch, of op de Zuster Michielsenstraat, Bos en Duin of Giezenstraat in Roderesch, of op de Kremboong, Berkenweg of Oostermaat in Tiendeveen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Bekijk de filmpjes over tuinadvies en haagplanten op onze {tekst15,link8}.

Veel tuinplezier!

Van Zuidlaarderveen tot Peize en van Nieuw-Dordrecht tot Bronneger worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de De Knijpe, Broeken of Vossenburg in Zuidlaarderveen of op de Oostingslaan, Haasakkers of Kipkampen in Peize, of op de Klazienaveensestraat, Stelmakershof of Kromhout in Nieuw-Dordrecht, of op de Westerlandsweg, Hogeweg of Borgerderstraat in Bronneger, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers