ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Anderen - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Oranje tot Gees en van Schoonebeek tot Zeegse worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Emmer-Compascuum tot Odoornerveen en van Diphoorn tot Nieuw-Schoonebeek worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Verlengde Tweede Koppelveenweg, Meerkoet of Gruinten in Emmer-Compascuum of op de Torenwijk, Noorderesweg of Steenakkerweg in Odoornerveen, of op de Meulenkampweg, Wolfesweg of Diphoorn in Diphoorn, of op de De Waide, Europaweg of Dordseweg in Nieuw-Schoonebeek, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Bronneger tot Klijndijk en van Marwijksoord tot Erica worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Popdilweg, Steenakkersweg of Witlandsweg in Bronneger of op de De Pompstraat, De Linden of Langeveldstraat in Klijndijk, of op de Klaassteenweg, Holtenweg of Marwijksoord in Marwijksoord, of op de De Klamp, Verspreid gebied Erica of Het Voorbred in Erica, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Annerveenschekanaal tot Nieuw-Dordrecht en van Vredenheim tot Roderwolde worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Polderweg, Eppinge of Ellentshoek in Annerveenschekanaal of op de Kuipershof, Bladderswijk OZ of Smidshof in Nieuw-Dordrecht, of op de Kranekampen, Vredenheim of Het Binnenveld in Vredenheim, of op de Hoofdstraat, Hansenkamp of Kruiskamp in Roderwolde, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers