ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Andijk - EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE� OFTEWEL JAPANSE KARDINAALSMUTS

Waarom wordt de {tekst3,link1) japonicus “Green spire” zoveel aangeplant als buxus-vervanger ? Dat de Japanse Kardinaalsmuts zo populair is geworden vinden wij helemaal niet zo vreemd.

De “Green Spire” is een groenblijvende en winterharde heester die goed in een border geplant kan worden als kleine heester maar die ook erg goed functioneert alshaagplant.

De bladeren zijn klein en glanzend, langwerpig en fris donkergroen van kleur wat ervoor zorgt dat de haag een frisse uitstraling heeft.

De Japanse Kardinaalsmuts is een makkelijke plant die graag een zonnige standplaats heeft of een plekje in de halfschaduw, hiermee is deze haagplant voor iedere tuin wel een aanrader.

Van Andijk tot Ankeveen en van Anna Paulowna tot Assendelft worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Schoolweg, Notaris Steenpoortestraat of Singerspad in Andijk of op de Narcis, Beldersweg of Voorstuk in Ankeveen, of op de Wessel ten Damstraat, Bergse Pad of Cannenburgerweg in Anna Paulowna, of op de Weth. Berbeelaan, C. Keijzerlaan of Kluutplantsoen in Assendelft, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

De Euonymus japonicus soorten groeien iets harder dan de buxus waardoor er nog eerder een compacte, volgroeide  haag is in de tuin. Ander zeer groot voordeel is dat de plant niet vatbaar is voor de buxusschimmel of de buxusmot en dus een prima Buxus alternatief is.

De plant heeft wel net zoals alle groenblijvende planten een hekel aan te nat staan, zorg er dus voor dat de bodem goed waterdoorlatend is.

Erg populair is ook de Euonymus japonicus �Francien�, een groenblijvende en winterharde haagplant die in het voorjaar uitloopt met witte groeipunten die later in het jaar weer groen weg kleuren, erg fraai.

Euonymus japonicus soorten kunnen dus zeker een ideale buxus alternatief zijn.

Van Andijk tot 's-Graveland en van Zandvoort tot De Goorn worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Beatrixstraat, Driehuizen of Flamingolaan in Andijk of op de Schoolweg, Kleingouw of Sterappel in 's-Graveland, of op de Loodijk, Corverslaan of Oude Meentweg in Zandvoort, of op de Darwinhof, Kerkpad of Schelpenplein in De Goorn, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Bekijk de filmpjes over tuinadvies en haagplanten op onze {tekst15,link8}.

Veel tuinplezier!

Van IJmuiden tot Noordbeemster en van Waarland tot Schardam worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Grahamstraat, Bunkerpad of Stationsweg in IJmuiden of op de Schermerhornerweg, Westdijk of Vrouwenweg in Noordbeemster, of op de Nieuwboerweg, Kees Bakkerweg of Leiakker in Waarland, of op de Houtwerf, Bernadette-plantsoen of Sabinahof in Schardam, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers