ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Andijk - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Zwaag tot Loosdrecht en van Schiphol-Rijk tot Callantsoog worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de De lange akker, Doespolder of Thomas Malthusweg in Zwaag of op de Oud-Loosdrechtsedijk, Jan Steenlaan of St. Annepad in Loosdrecht, of op de Beechavenue, Sikorskylaan of Bellsingel in Schiphol-Rijk, of op de Walravenlaan, Capronilaan of Anchoragelaan in Callantsoog, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Wieringerwaard tot Alkmaar en van Zwanenburg tot 's-Graveland worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Beukenlaan, Plevierhof of Slikkerdijk in Wieringerwaard of op de Vinkenhof, Koningsspil of Steenspil in Alkmaar, of op de Grote Beerstraat, Pinksterbloemstraat of Waalstraat in Zwanenburg, of op de Nolenslaan, Troelstralaan of Matthijs Sterklaan in 's-Graveland, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Schermerhorn tot Zuiderwoude en van Santpoort-Zuid tot Kreileroord worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Oosternotweg, Zuidje of Pinksterblomstraat in Schermerhorn of op de Zeedijk, Dijkeinde of Waterlandse Zeedijk in Zuiderwoude, of op de Velserenderlaan, Rusburglaan of Blekersveld in Santpoort-Zuid, of op de Tuinbouwstraat, Korenhof of Korenstraat in Kreileroord, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Zaandijk tot Kolhorn en van Laren tot Midwoud worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Bernard Zweersstraat, Lagedijk of Nat King Colestraat in Zaandijk of op de Havenweg, Oude Streek of Kanaalweg in Kolhorn, of op de Rijksweg-Oost, Bijenstand of 't Zijdveld in Laren, of op de Kieft, Buurt of Sellecum in Midwoud, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers