ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Ane - Meststoffen

organische bemesting

Ben je op zoek zijn naar een meststoffen soort die snel groeit en die een mooie duurzame bemesting kan vormen?, dan is dit de soort die je moet hebben. Deze meststoffen is geschikt om een haagplanten van middelhoog tot hoog te creëren. Van 50 cm hoog tot wel 2 meter hoog, deze Ilex allround“Kanehirae” kan het allemaal aan.

Het eerste jaar van aanplant is het belangrijk om in droge periodes het water geven in de gaten te houden om zo uitdroging te voorkomen. Voeg ook bij deze meststoffen voldoende tuinturf aan de bestaande grond/bodem toe. Verzuring van de grond is wat deze Ilex of te wel {tekst7,link2) fijn vindt, en de turf is ook nog eens vocht vasthoudend voor de droge periodes. Deze {tekst7,link2) laat zich makkelijk snoeien. In mei/juni bloeit ook deze soort met kleine, witte, onopvallende bloempjes welke geliefd zijn bij {tekst6,link4) later in het jaar gevolgd door kleine, zwarte besjes wat een extra sierwaarde geeft.

Zoekt u dus een Ilex soort om een hogere, snelgroeiende haag te maken, dan heeft u met deze soort de goede te pakken.

Aanplant Advies is 5 tot 6  stuks op een strekkende meter voor een enkele rij/ haag. Nog meer body met deze groei topper? zet ze dan kruislings/ om en om/ in de rij met 9 stuks op een strekkende meter.

{tekst1,link3 een veel gebruikt Taxus baccata

Van Nutter tot Zalk en van Okkenbroek tot Beuningen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Helweg, Polweg of Vasserweg in Nutter of op de Zalkerdijk, Roobroeksweg of Veerpad in Zalk, of op de Ikkinksweg, Oostermaatsdijk of Oosterhuisweg in Okkenbroek, of op de Holtweg, Bentheimerdijk of Achtermaatsweg in Beuningen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Een leuk filmpje en de uitleg over deze Ilex kunt u hieronder bekijken;

organische bemesting

Uitleg over welke Ilex geschikt is voor uw wensen? Bekijk het volgende filmpje;

Euonymus

Van Langeveen tot Geerdijk en van Vriezenveen tot Marle worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Itterbeekweg, Balkenbeltsweg of Iemenboersweg in Langeveen of op de Polderweg, Kolenmieten of Tweede Blokweg in Geerdijk, of op de Johannes Kamphuisstraat, Esrand of Derk Smoesstraat in Vriezenveen, of op de Marledijk, Weerdhofweg of Hondenhoeksweg in Marle, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

De organische bemesting

Van Eesveen tot Steenwijkerwold en van IJsselmuiden tot Zalk worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Woldweg, Bleekersbrink of Binnenweg in Eesveen of op de Ten Dale, Hesselingendijk of Pastoor Muitemanstraat in Steenwijkerwold, of op de Burgemeester Meijerweg, Oosterholtsesteeg of Lijnpad in IJsselmuiden, of op de de Kamp, Hoge Brink of de Wilgen in Zalk, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers