ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Ane - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Diepenveen tot Hardenberg en van Hertme tot Oldemarkt worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Burg. Arriënsweg, Vulikerweg of Heldermansweg in Diepenveen of op de Heemsermarsweg, Weidebuurt of Weidehof in Hardenberg, of op de Höftendiek, Lage Weide of Pastoor Veegerplein in Hertme, of op de Lange Pad, Grutto of Windsingel in Oldemarkt, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Nieuw Heeten tot Wierden en van Diepenheim tot Dedemsvaart worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Portlanderdijk, de Heerlijkheid of Scholtensstraat in Nieuw Heeten of op de Hof van Bissinghe, Tulpenstraat of Kamillelaan in Wierden, of op de Kleidijk, Markveldseweg of Het Elferink in Diepenheim, of op de Ridderspoorstraat, De Belt of Mittendorffwerf in Dedemsvaart, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Zwartsluis tot Dedemsvaart en van Mariënheem tot Goor worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Cingellanden, Meppelerdiepkade of Baarlo in Zwartsluis of op de Mulderij, Smetanahof of Judith van Marlelaan in Dedemsvaart, of op de Keizersveldweg, de Hagebelt of Boetelersteeg in Mariënheem, of op de Rubensstraat, Wijnkamp of Stoevelaarsweg in Goor, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Westerhaar-Vriezenveensewijk tot Kampen en van Sibculo tot Blankenham worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Dalweg-West, Borggrevestraat of Garstakkers in Westerhaar-Vriezenveensewijk of op de Keizerstraat, Marinus Postlaan of Arent toe Boecopsingel in Kampen, of op de Fazant, Veenakkers of Jan Prengerweg in Sibculo, of op de De Rede, 't Strand of Blankenhammerweg in Blankenham, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers