ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Anerveen - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Giethmen tot Wijhe en van Hardenberg tot Daarlerveen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Koedijk, Koolhaarsweg of Oude Hammerweg in Giethmen of op de Marktstraat, Pastinaak of IJsselstraat in Wijhe, of op de Haardijk, Frans Halsstraat of Zenegroen in Hardenberg, of op de Meeuwenweg, Gerrit Jan Kerkdijkweg of Spoorstraat in Daarlerveen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Lutten tot Loozen en van Holthone tot Tilligte worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de De Nieuwedijk, Middenweg of Molenweg in Lutten of op de Kanaalweg, Linielaantje of Bouwhuisweg in Loozen, of op de Polderweg, Polderweg of De Meene in Holthone, of op de Gruttoweg, Kooiweg of Westenveldweg in Tilligte, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Mastenbroek tot Goor en van Zenderen tot Dedemsvaart worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Rietsteeg, Bisschopswetering of Oude Wetering in Mastenbroek of op de Wilgenstraat, Thomas Ainsworthstraat of Govert Flinckstraat in Goor, of op de Kottermansweg, Esweg of Zeilkerweg in Zenderen, of op de Hondsroos, Beethovenstraat of Havikstraat in Dedemsvaart, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Heemserveen tot Anevelde en van Giethoorn tot Grafhorst worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Kromhofsweg, Polendwarsweg of Polenweg in Heemserveen of op de Korreldijk, Linielaantje of Schuldinksteeg in Anevelde, of op de Waterlanderspad, Blauwe Handseweg of De Auken in Giethoorn, of op de Dirkje Kerkemaat, Buitenwaarden of Jan van Dieststraat in Grafhorst, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers