ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Anevelde - Bodembedekkers

BODEMBEDEKKENDE VASTE PLANTEN EN HEESTERS

Vaste VASTE PLANTENbodembedekker als hebben een belangrijke functie in de tuin. 

Ze kunnen bladhoudend zijn waardoor de tuin het gehele jaar door groen is of ze hebben als doel het onderhoud te verminderen, waar bodembedekkers groeien groeit geen onkruid.

Van Luttenberg tot Delden en van Rijssen tot Collendoorn worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Brandweg, Broekweg of Kortenhorst in Luttenberg of op de Talingstraat, Kloetenweg of Julianastraat in Delden, of op de Parkstraat, Johan van Galenplantsoen of Wethouder H.H. Korteboslaan in Rijssen, of op de Stoevebeltweg, De Kerkdijk of Poffersweg in Collendoorn, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Vinca minor

Enkele zeer goede en populaire groenblijvende bodembedekkers zijn de Hedera helix Hibernica (de klimop ), de Pachysandra terminalis “Green Carpet” (schaduwkruid), Cotoneaster dammeri (dwergmispel), Euonymus fortunei Emerald Gaiety of de Euonymus fortunei Emerald Gold, Vinca minor (maagdenpalm), Waldsteinia ternata en de Lonicera nitida Maigrun zijn enkele veel verkochte soorten die we in vele tuinen terug zien.

Waldsteinia

De wintergroene bodembedekker zijn er in vele soorten, ze zijn vaak onderhoudsarm, overal toepasbaar en jaarrond te planten.

Door de grond te bedekken met een “kruipplant” zorgen we er voor dat de tuin er altijd netjes uitziet en dat het tuinonderhoud verminderd.

bodembedekkers zijn in het algemeen winterhard en staan er om bekend dat het sterke planten zijn, je hebt soorten die groeien op vochtige of droge bodem en ze kunnen in de zon, halfschaduw of schaduw staan. Voor iedere plek is er wel een bodembedekker .

Van Zwartsluis tot Sint Jansklooster en van Vriezenveen tot Brucht worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Schipbeek, Baarlo of Fonteinkruid in Zwartsluis of op de De Bos, De Wieken of Kadoelendijk in Sint Jansklooster, of op de Beukenhof, Verzetstraat of Walstraat in Vriezenveen, of op de Duitslandweg, Veenlandweg of Markeweg in Brucht, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Geranium Rozanne

Enkele bladverliezende bodembedekkers zijn vaak polvormend maar hierdoor zeker een waardevolle toevoeging aan de tuin, Pennisetum alopecuroides Hameln (lampenpoetsersgras), Rosa The Fairy, Liriope muscari (leliegras), Alchemilla mollis (vrouwenmantel), Geranium Rozanne, Geranium cantabrigiense St Ola, Hypericum calycinum (hertshooi), Nepeta Senior (kattekruid), dit zijn enkele veel gebruikte vaste planten die we in de tuinen tegenkomen en die ook nog eens een mooie bloei hebben.

Meest verkochte soorten zijn de lang paarsblauw bloeiende Geranium Rozanne, de mooie geel groen blijvende Euonymus fortunei Emerald Gold, de makkelijke wintergroene Lonicera nitida Maigrun en de populaire grassoort Pennisetum alopecuroides Hameln.

Van Schalkhaar tot Delden en van Ane tot IJsselham worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Frieswijkerweg, Koningin Wilhelminalaan of Prinses Margrietweg in Schalkhaar of op de Ressingplein, Nieuwstraat of De Dennen in Delden, of op de Vliermansweg, Lottermanweg of Houtstekweg in Ane, of op de Akkerweg, Kerspelweg of Breeweersepad in IJsselham, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers