ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Anevelde - EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE� OFTEWEL JAPANSE KARDINAALSMUTS

Waarom wordt de {tekst3,link1) japonicus “Green spire” zoveel aangeplant als buxus-vervanger ? Dat de Japanse Kardinaalsmuts zo populair is geworden vinden wij helemaal niet zo vreemd.

De “Green Spire” is een groenblijvende en winterharde heester die goed in een border geplant kan worden als kleine heester maar die ook erg goed functioneert alshaagplant.

De bladeren zijn klein en glanzend, langwerpig en fris donkergroen van kleur wat ervoor zorgt dat de haag een frisse uitstraling heeft.

De Japanse Kardinaalsmuts is een makkelijke plant die graag een zonnige standplaats heeft of een plekje in de halfschaduw, hiermee is deze haagplant voor iedere tuin wel een aanrader.

Van Anevelde tot Arriën en van Baarlo tot Baars worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Pothofweg, Korreldijk of N34 in Anevelde of op de Zuidelijke Dwarsweg, Arriërveldsweg of Arriërflierweg in Arriën, of op de Uiterdijkenweg, Ettenlandseweg of Baarlo in Baarlo, of op de Eiderberg, Brauweringen of Bergweg in Baars, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

De Euonymus japonicus soorten groeien iets harder dan de buxus waardoor er nog eerder een compacte, volgroeide  haag is in de tuin. Ander zeer groot voordeel is dat de plant niet vatbaar is voor de buxusschimmel of de buxusmot en dus een prima Buxus alternatief is.

De plant heeft wel net zoals alle groenblijvende planten een hekel aan te nat staan, zorg er dus voor dat de bodem goed waterdoorlatend is.

Erg populair is ook de Euonymus japonicus �Francien�, een groenblijvende en winterharde haagplant die in het voorjaar uitloopt met witte groeipunten die later in het jaar weer groen weg kleuren, erg fraai.

Euonymus japonicus soorten kunnen dus zeker een ideale buxus alternatief zijn.

Van Zwolle tot Gramsbergen en van Oud Ootmarsum tot Markelo worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Jacob Catsstraat, Dr Schaepmanlaan of Derk Buismanstraat in Zwolle of op de Piersonware, IJsselallee of Lupineweg in Gramsbergen, of op de Bouwhuishoekje, De Anerdijk of Het Diepen Goor in Oud Ootmarsum, of op de Postelhoekweg, Springendal of de Mors in Markelo, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Bekijk de filmpjes over tuinadvies en haagplanten op onze {tekst15,link8}.

Veel tuinplezier!

Van Lutten tot Punthorst en van Hasselt tot Bathmen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Meidoornstraat, Kuilenweg of De Korte Slagenweg in Lutten of op de Vriescheweg, Domineesakker of Vossegatsweg in Punthorst, of op de De Elshagen, Griftbrug of Landauer in Hasselt, of op de Hogeweg, Bathmense Landen of Europalaan in Bathmen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers