ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Anevelde - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van De Bult tot Hertme en van Anevelde tot Haaksbergen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Bergweg, Duivenslaagte of Eiderberg in De Bult of op de Hedeveldsdwarsweg, De Marke of Populierenweg in Hertme, of op de Jodenweg, Schuldinksteeg of N34 in Anevelde, of op de Meidoorn, Rietmolenweg of Distel in Haaksbergen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Schuinesloot tot Vasse en van Wanneperveen tot Reutum worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Tweede Blokweg, Troostenweg of Oosterslagenweg in Schuinesloot of op de Engbersstraat, Amsinksweg of Zusterspädke in Vasse, of op de Siebenweg, Lozedijk of Burg. Roegestraat in Wanneperveen, of op de Sluttenweg, Holsmanweg of Reutummerweg in Reutum, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Basse tot Slagharen en van Daarlerveen tot Scheerwolde worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Boslaan, Paasloregel of Hesselingendijk in Basse of op de Prinses Marijkelaan, Kronkelweg of Spoelenstraat in Slagharen, of op de De Sluis, Kalkwijk of Daarlerweg in Daarlerveen, of op de Otterpad, Steenwijkerdiep-Zuid of Scheerwolderweg in Scheerwolde, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Lutten tot Agelo en van Kampen tot Beuningen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Polderweg, Gouden Regenstraat of De Korte Slagenweg in Lutten of op de Agelerbroekweg, Alleeweg of Borgstadweg in Agelo, of op de Waker, Houtzagerssteeg of Brunel in Kampen, of op de Beuningerstraat, Bawinkelweg of Denekamperstraat in Beuningen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers