ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Angeren - Een van de meest verkochte is de Ilex crenata “Caroline Upright”.

Een van de meest verkochte en zeer populaire groenblijvende haagplantvan de laatste jaren en ook zeer bekend als buxus-vervanger is de Ilex crenataCaroline Upright”. 

Van Hall tot Haalderen en van Beltrum tot Kerkdriel worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Rhienderensestraat, Boerenstraat of Elzenweg in Hall of op de Verlengde Baalsepad, Hofsteestraat of Mariaplein in Haalderen, of op de Kampstraat, Baksweg of Dwarsweg in Beltrum, of op de Margrietpad, Dille of Beatrixstraat in Kerkdriel, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

haagplant is Japanse hulst.

De Nederlandse naam van deze haagplant is Japanse hulst.

De Ilex crenatahaag-heg is het populairste Buxus alternatief , met dit alternatief heb je geen last meer van de Buxusziekte zoals de Buxusschimmel of de Buxusmot

De Ilex crenata planten zijn ongevoelig voor schimmels en ongedierte, hierdoor zijn chemische bestrijdingsmiddelen totaal overbodig.

Deze soort heeft een smalle, compacte en opgaande groei waardoor deze plant zeer geschikt is om er een smalle, wintergroenehaag-heg mee te vormen. 

Van Ooij tot Winterswijk Huppel en van Winterswijk Meddo tot Winterswijk worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Kempkesplein, Kruisstraat of Loeffenstraat in Ooij of op de Boldermansweg, Loohuisweg of Groenloseweg in Winterswijk Huppel, of op de Tjeenkweg, Groenloseweg of Hanekampweg in Winterswijk Meddo, of op de De Fortuna, Lange Brug of Piersonstraat in Winterswijk, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Ander klein voordeeltje is dat de haagplantCaroline Upright”een mannelijke plant betreft en dus wel kleine onopvallende bloempjes geeft  die zeer geliefd zijn bij {tekst12,link, maar geen licht giftige bessen geeft. 

De haag-heg houdt er niet van om te nat te staan en is zuur minnend, dit houdt in dat deze tijdens het planten graag heeft dat er {tekst15,link9} aan de grond wordt toegevoegd om zo te kunnen groeien. 

Deze soort laat zich makkelijk snoeien, door te snoeien in mei en september zal deze goed vertakken en zo een dicht haag-heg vormen.

Het eerste jaar na aanplant blijft het net zoals bij de meeste planten belangrijk om in Droge periodes in de zomer extra water te geven zodat de planten niet verdrogen.

De haagplantCaroline Uprighthaagplanten zijn niet vatbaar voor luchtvervuiling en ook zeewind wordt goed verdragen.

Deze populaire soort is niet vatbaar voor de Buxusziekte, Buxusschimmel en ook de Buxusmot komt er niet in voor en de soort is hierdoor zeer geschikt om een mooie haag-heg mee te vormen.

Benieuwd of deze haagplantCaroline Upright” iets is voor uw tuin? Bekijk ons filmpje op YouTube Ilex crenata

Ons Advies bij de Ilex crenataCaroline Uprighthaagplanten is om 7 planten op een strekkende meter te zetten en 9 planten op een strekkende meter bij een dubbele rij, stapvoets geplant ( hierdoor vorm je een bredere haag).

Van Opijnen tot Deelen en van Asch tot De Heurne worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Brucestraat, Blackwoodstraat of Estse Omloop in Opijnen of op de Lebretshoeveweg, Delenseweg of Heiweg in Deelen, of op de Kerkpad, Op de Akker of Aalsdijk in Asch, of op de Teunisweg, Giebinkslat of Geunstraat in De Heurne, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers