ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Angeren - Een van de meest verkochte is de Ilex crenata “Caroline Upright”.

De nieuwste topper voor een laagblijvend groen haagje is de Ilex crenata "Luxus Hedge",  een echte  Allround buxusvervanger

De Ilex crenata "Luxus Hedge" kan het allemaal en is hierdoor zeer geschikt voor uw Haag-heg.

Deze  groenblijvend is zeer geschikt om een laag, haagjehaagplant mee te vormen en doordat deze top haagplant breed uitgroeit is deze soort ook zeer geschikt om te gebruiken als blokhaag of vak beplanting.

De Ilex crenataHaag-heg is een populair buxus alternatief, met dit alternatief heb je geen last meer van de buxusziektes zoals de buxusschimmel of de buxusmot 

 Ons plantadvies bij de Ilex crenata "Luxus Hedge" haag-planten is om 7/8 stuks op een strekkende meter te zetten om zo al gelijk een mooie start te maken.

Voor vak beplanting of een {tekst13,link12} raden wij 25 stuks per vierkante meter aan.

Van Heteren tot Eerbeek en van Didam tot Geldermalsen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Bretagnesingel, Smidsakker of Zwaluwstraat in Heteren of op de Prof. Weberlaan, Debussystraat of Seringenstraat in Eerbeek, of op de Bielemanstraat, Lange Spruit of Kievitstraat in Didam, of op de Van der Wall-Duyvendakhof, Ds. R. Lomanlaan of Laan van Leeuwenstein in Geldermalsen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

 Doordat deze soort alleen bestaat uit mannelijke planten gaan we wel witte, onopvallende bloempjes krijgen waar bijen gek op zijn maar krijgen we geen licht giftige besjes, erg fijn dus. Wist u dat alleen de de Ilex crenata "Luxus Hedge" en de “tekst14,link7}” geen giftige besjes krijgen, alle andere aangeboden soorten wel.

Deze soort staat zoals alle Japanse hulst soorten graag op een goed vocht doorlatende grond en is zuur minnend wat inhoudt dat er turf toegevoegd moet worden tijdens het planten.

Voeg tijdens het planten gelijk onze meststof toe als extra voeding en u mag er van uit gaan dat uw Ilex crenata planten goed zullen gaan groeien.

Van Nederasselt tot Wilp en van Winterswijk Huppel tot Hoenzadriel worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Schansstraatje, Oude Veerstraat of Kleefseveerstraat in Nederasselt of op de Kerkstraat, Oolmansweg of Kievitsweg in Wilp, of op de Groenloseweg, Kremerweg of Schaapsweg in Winterswijk Huppel, of op de Veerwaardweg, Het Drielse Bosch of Heemraadstraat in Hoenzadriel, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Door deze Ilex crenata soort twee maal per jaar te snoeien zullen deze goed vertakken en zo een dichte haag vormen.

Deze Japanse hulst soort staat graag in de volle zon of in de halfschaduw en in het eerste jaar van aanplant is het belangrijk om in droge periodes het water geven in de gaten te houden om zo uitdroging te voorkomen.

De Ilex crenata "Luxus Hedge" zien wij als de topper onder de buxus-vervangers.

Ilex crenata

Van Bennekom tot Heerewaarden en van Duiven tot Harfsen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Panoramaweg, Bennekomsekade of Hogeweg in Bennekom of op de Neeskesweide, Molendijk of Voorne in Heerewaarden, of op de Hobbemastraat, Engelenburgallee of De Vaandeldrager in Duiven, of op de Het Hazenveld, Harfsense Steeg of Gagel in Harfsen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers