ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Angeren - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Ooij tot Beekbergen en van 't Loo Oldebroek tot Deest worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Hugokamp, Rietvoornstraat of Kempkesplein in Ooij of op de Noordweg, Libellestraat of Leonard Springerlaan in Beekbergen, of op de Vreeweg, Sportlaan of Broekeroordsweg in 't Loo Oldebroek, of op de Wilgenstraat, Paulusstraat of Smidstraat in Deest, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Baak tot Winterswijk en van Kekerdom tot Steenenkamer worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Wolfsstraat, Steenderseweg of Rozenstraat in Baak of op de Rondweg West, Crocusstraat of Burgemeester Vlamstraat in Winterswijk, of op de Vissersstraat, Eversberg of Schouwenburgsestraat in Kekerdom, of op de Lage Worp, Zuiderstraat of Mr. van Marlestraat in Steenenkamer, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Winterswijk Woold tot Hattemerbroek en van Well tot Zaltbommel worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Guldenweg, Meerdinkweg of Holthuisweg in Winterswijk Woold of op de Hanesteenseweg, Doornweg of Waterstofstraat in Hattemerbroek, of op de Onderweg, Heust of Weg over de Ezelaar in Well, of op de de Kantelen, Agnietenstraat of Ruiterstraat in Zaltbommel, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Opheusden tot Hoenderloo en van Zieuwent tot Beesd worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Meester J Schaapstraat, Caspersstraat of Swaenenstate in Opheusden of op de Delerwoud, Laan van Eikenhof of Apeldoornseweg in Hoenderloo, of op de de Waareise, Lanthersweg of Harreveldseweg in Zieuwent, of op de Voorstraat, Marienwaerdt Woerdsteeg of Meester Mierasstraat in Beesd, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers