ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Angerlo - EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE� OFTEWEL JAPANSE KARDINAALSMUTS

Waarom wordt de {tekst3,link1) japonicus “Green spire” zoveel aangeplant als buxus-vervanger ? Dat de Japanse Kardinaalsmuts zo populair is geworden vinden wij helemaal niet zo vreemd.

De “Green Spire” is een groenblijvende en winterharde heester die goed in een border geplant kan worden als kleine heester maar die ook erg goed functioneert alshaagplant.

De bladeren zijn klein en glanzend, langwerpig en fris donkergroen van kleur wat ervoor zorgt dat de haag een frisse uitstraling heeft.

De Japanse Kardinaalsmuts is een makkelijke plant die graag een zonnige standplaats heeft of een plekje in de halfschaduw, hiermee is deze haagplant voor iedere tuin wel een aanrader.

Van Angerlo tot Apeldoorn en van Appeltern tot Arnhem worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Broekzijdestraat, De Spinnerij of Molenveld in Angerlo of op de Marktplein, Waleweingaarde of Kwartelweg in Apeldoorn, of op de Noord Zuid, Walstraat of Wilgenkamp in Appeltern, of op de Walburgstraat, Wener Congresstraat of De Gewanten in Arnhem, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

De Euonymus japonicus soorten groeien iets harder dan de buxus waardoor er nog eerder een compacte, volgroeide  haag is in de tuin. Ander zeer groot voordeel is dat de plant niet vatbaar is voor de buxusschimmel of de buxusmot en dus een prima Buxus alternatief is.

De plant heeft wel net zoals alle groenblijvende planten een hekel aan te nat staan, zorg er dus voor dat de bodem goed waterdoorlatend is.

Erg populair is ook de Euonymus japonicus �Francien�, een groenblijvende en winterharde haagplant die in het voorjaar uitloopt met witte groeipunten die later in het jaar weer groen weg kleuren, erg fraai.

Euonymus japonicus soorten kunnen dus zeker een ideale buxus alternatief zijn.

Van Deelen tot Hulshorst en van Lichtenvoorde tot Zwartebroek worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Hoog Delenseweg, Delenseweg of Heiweg in Deelen of op de Weversweg, Poolseweg of Tipmuts in Hulshorst, of op de ds van Krevelenstraat, Marconistraat of Lijsterbesstraat in Lichtenvoorde, of op de Leemweg, Zelderseweg of Eikendalsveen in Zwartebroek, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Bekijk de filmpjes over tuinadvies en haagplanten op onze {tekst15,link8}.

Veel tuinplezier!

Van Giesbeek tot Buurmalsen en van Duiven tot Valburg worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Bremersmaat, Ringoven of Meester Willemsenstraat in Giesbeek of op de Woonark "de Swaen" nabij Lingebrug, Beusichemse Broeksteeg of Nieuwe Steeg in Buurmalsen, of op de Burensedijk, Henrick de Borchstraat of Hucht in Duiven, of op de Mandolinepad, Berkenlaan of Noorderhaakspad in Valburg, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers