ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Angerlo - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Loo Gld tot Epe en van Buurmalsen tot Andelst worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Wapenveld tot Zoelen en van Druten tot Beek worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Kerkenkamp, Wolbertsdijk of Wapenveldseweg in Wapenveld of op de Strandweg, Streimensesteeg of Uiterdijk in Zoelen, of op de Tusschenstuk, Molenstraat of Van Hellemondtlaan in Druten, of op de Nieuwe Rijksweg, Roemer Visscherstraat of Potgieterstraat in Beek, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Weurt tot Wapenveld en van Ochten tot Beneden-Leeuwen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Metaalweg, van Heemstraweg of Kapittelweg in Weurt of op de Metaalweg, Thomas van Heereveldstraat of Krommestraat in Wapenveld, of op de Dreefseweg, Torenkamp of Kazerweg in Ochten, of op de Vissteegseafweg, Perengaard of Mercuriusweg in Beneden-Leeuwen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Zieuwent tot Maurik en van Terschuur tot De Steeg worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Maatweg, Churchillstraat of Nijlandsdijk in Zieuwent of op de Parkstraat, Engelshof of Reigerstraat in Maurik, of op de Leemweg, Eendrachtstraat of Zelderseweg in Terschuur, of op de Bentincklaan, Havikerwaard of Van Aldenburglaan in De Steeg, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers