ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Anjum - EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE� OFTEWEL JAPANSE KARDINAALSMUTS

Waarom wordt de {tekst3,link1) japonicus “Green spire” zoveel aangeplant als buxus-vervanger ? Dat de Japanse Kardinaalsmuts zo populair is geworden vinden wij helemaal niet zo vreemd.

De “Green Spire” is een groenblijvende en winterharde heester die goed in een border geplant kan worden als kleine heester maar die ook erg goed functioneert alshaagplant.

De bladeren zijn klein en glanzend, langwerpig en fris donkergroen van kleur wat ervoor zorgt dat de haag een frisse uitstraling heeft.

De Japanse Kardinaalsmuts is een makkelijke plant die graag een zonnige standplaats heeft of een plekje in de halfschaduw, hiermee is deze haagplant voor iedere tuin wel een aanrader.

Van Anjum tot Appelscha en van Arum tot Augsbuurt worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Monnikhústerwei, Hjellingswei of H.M. Gerbrandywei in Anjum of op de De Bult, Kornelis Joustrastraat of De Roggeberg in Appelscha, of op de Krúswetter, It Ald Hôf of It String in Arum, of op de Boltapad, van Camminghaweg of It String in Augsbuurt, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

De Euonymus japonicus soorten groeien iets harder dan de buxus waardoor er nog eerder een compacte, volgroeide  haag is in de tuin. Ander zeer groot voordeel is dat de plant niet vatbaar is voor de buxusschimmel of de buxusmot en dus een prima Buxus alternatief is.

De plant heeft wel net zoals alle groenblijvende planten een hekel aan te nat staan, zorg er dus voor dat de bodem goed waterdoorlatend is.

Erg populair is ook de Euonymus japonicus �Francien�, een groenblijvende en winterharde haagplant die in het voorjaar uitloopt met witte groeipunten die later in het jaar weer groen weg kleuren, erg fraai.

Euonymus japonicus soorten kunnen dus zeker een ideale buxus alternatief zijn.

Van Tytsjerk tot Ginnum en van Gersloot tot Luinjeberd worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Singel, Aldemiede of Suderein in Tytsjerk of op de Roordastrjitte, De Berepôle of Flieterpsterdyk in Ginnum, of op de Aengwirderweg, Deelenweg of Hegedyk in Gersloot, of op de Bornego, Hooilanden of Aengwirderweg in Luinjeberd, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Bekijk de filmpjes over tuinadvies en haagplanten op onze {tekst15,link8}.

Veel tuinplezier!

Van Damwâld tot Ter Idzard en van Dokkum tot Stiens worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de De Moarrewei, Broekhústerpaad of De Coninckstrjitte in Damwâld of op de Hamersweg, Idzardaweg of Ottersweg in Ter Idzard, of op de De Dam, Oudemanssteeg of Canadezenlaan in Dokkum, of op de Brédyk, Spartahôf of Wythústerwei in Stiens, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers