ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Ankeveen - EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE� OFTEWEL JAPANSE KARDINAALSMUTS

Waarom wordt de {tekst3,link1) japonicus “Green spire” zoveel aangeplant als buxus-vervanger ? Dat de Japanse Kardinaalsmuts zo populair is geworden vinden wij helemaal niet zo vreemd.

De “Green Spire” is een groenblijvende en winterharde heester die goed in een border geplant kan worden als kleine heester maar die ook erg goed functioneert alshaagplant.

De bladeren zijn klein en glanzend, langwerpig en fris donkergroen van kleur wat ervoor zorgt dat de haag een frisse uitstraling heeft.

De Japanse Kardinaalsmuts is een makkelijke plant die graag een zonnige standplaats heeft of een plekje in de halfschaduw, hiermee is deze haagplant voor iedere tuin wel een aanrader.

Van Ankeveen tot Anna Paulowna en van Assendelft tot Avenhorn worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Cannenburgerweg, Frans Fennishof of van Blarcumlaan in Ankeveen of op de Weth. Hooimeijerlaan, Oosthoekweg of D. Stammesstraat in Anna Paulowna, of op de Biestarwe, Reijer Dekkerweg of Nieuwenhoven in Assendelft, of op de Binnenmeet, Rangeerder of Scheibeekstraat in Avenhorn, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

De Euonymus japonicus soorten groeien iets harder dan de buxus waardoor er nog eerder een compacte, volgroeide  haag is in de tuin. Ander zeer groot voordeel is dat de plant niet vatbaar is voor de buxusschimmel of de buxusmot en dus een prima Buxus alternatief is.

De plant heeft wel net zoals alle groenblijvende planten een hekel aan te nat staan, zorg er dus voor dat de bodem goed waterdoorlatend is.

Erg populair is ook de Euonymus japonicus �Francien�, een groenblijvende en winterharde haagplant die in het voorjaar uitloopt met witte groeipunten die later in het jaar weer groen weg kleuren, erg fraai.

Euonymus japonicus soorten kunnen dus zeker een ideale buxus alternatief zijn.

Van Duivendrecht tot Den Helder en van Schagerbrug tot Huisduinen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Verlengde Van Marwijk Kooystraat, Ouderkerkerlaan of Lathyrusweg in Duivendrecht of op de P. Mulderplantsoen, Landmetersweg of Lingestraat in Den Helder, of op de Westerduinweg, Hollands Hoen of Het Achterom in Schagerbrug, of op de Grasdijk, Zeeweg of R.W. van de Wintstraat in Huisduinen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Bekijk de filmpjes over tuinadvies en haagplanten op onze {tekst15,link8}.

Veel tuinplezier!

Van Broek in Waterland tot Nederhorst den Berg en van Aalsmeerderbrug tot Beverwijk worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Dokter C. Bakkerstraat, Zuideinde of Lange Brug in Broek in Waterland of op de Prunuslaan, Eksterlaan of Paulus Potterstraat in Nederhorst den Berg, of op de Molenweg, Capronilaan of Boeingavenue in Aalsmeerderbrug, of op de Aalsmeerderdijk, Capronilaan of Capronilaan in Beverwijk, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers