ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Ankeveen - Meststoffen

organische bemesting

Ben je op zoek zijn naar een meststoffen soort die snel groeit en die een mooie duurzame bemesting kan vormen?, dan is dit de soort die je moet hebben. Deze meststoffen is geschikt om een haagplanten van middelhoog tot hoog te creëren. Van 50 cm hoog tot wel 2 meter hoog, deze Ilex allround“Kanehirae” kan het allemaal aan.

Het eerste jaar van aanplant is het belangrijk om in droge periodes het water geven in de gaten te houden om zo uitdroging te voorkomen. Voeg ook bij deze meststoffen voldoende tuinturf aan de bestaande grond/bodem toe. Verzuring van de grond is wat deze Ilex of te wel {tekst7,link2) fijn vindt, en de turf is ook nog eens vocht vasthoudend voor de droge periodes. Deze {tekst7,link2) laat zich makkelijk snoeien. In mei/juni bloeit ook deze soort met kleine, witte, onopvallende bloempjes welke geliefd zijn bij {tekst6,link4) later in het jaar gevolgd door kleine, zwarte besjes wat een extra sierwaarde geeft.

Zoekt u dus een Ilex soort om een hogere, snelgroeiende haag te maken, dan heeft u met deze soort de goede te pakken.

Aanplant Advies is 5 tot 6  stuks op een strekkende meter voor een enkele rij/ haag. Nog meer body met deze groei topper? zet ze dan kruislings/ om en om/ in de rij met 9 stuks op een strekkende meter.

{tekst1,link3 een veel gebruikt Taxus baccata

Van Barsingerhorn tot Petten en van Andijk tot Muiden worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Hemmerweg, Gouw of J.J. Wernerstraat in Barsingerhorn of op de Kanaalweg, Weidestraat of Hemmerweg in Petten, of op de Ketelduinweg, Vliewint of Plein 1945 in Andijk, of op de Burgemeester Doumastraat, Rikkert of Bernhardstraat in Muiden, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Een leuk filmpje en de uitleg over deze Ilex kunt u hieronder bekijken;

organische bemesting

Uitleg over welke Ilex geschikt is voor uw wensen? Bekijk het volgende filmpje;

Euonymus

Van Schellinkhout tot Starnmeer en van Schagerbrug tot Bergen aan Zee worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Wester Meeweg, Lageweg of Zuiderdijk in Schellinkhout of op de Graftdijkerweg, Kogerpolder of Middelweg in Starnmeer, of op de Polderweg, Grote Sloot of Burg. Hulststraat in Schagerbrug, of op de Zeeweg, Kerkstraat of C.F. Zeiler Boulevard in Bergen aan Zee, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

De organische bemesting

Van Weesp tot Breezand en van Twisk tot Lijnden worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Gasthuisland, Chirurgijnsweg of Aveland in Weesp of op de Irissenstraat, Bergeenderweg of Muscarilaan in Breezand, of op de Poldermanstraat, Koningsweg of Kreekweg in Twisk, of op de Noorderweg, Zuiderweg of Marepad in Lijnden, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers