ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Ankeveen - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Schellinkhout tot Hoofddorp en van Beverwijk tot 't Zand worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Lageweg, Opperweg of Wester Meeweg in Schellinkhout of op de Legmeerstraat, Wilsonpad of Van Lijnden van Hemmenstraat in Hoofddorp, of op de Leisteen, Carry Pothuisstraat of Hammarskjöldstraat in Beverwijk, of op de Jan Semeinshof, Creutzberglaan of Duinwijklaan in 't Zand, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van De Weere tot Purmerland en van Koog aan de Zaan tot Loosdrecht worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Paradijs, Tropweere of Vekenweg in De Weere of op de Oostzanerrijweg, Purmerland of Rembrandthof in Purmerland, of op de Veeringzoom, Leeghwaterstraat of Wezelstraat in Koog aan de Zaan, of op de Oude Molenmeent, Hazelaarlaan of Jhr. van Sypesteynlaan in Loosdrecht, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Wormer tot Boesingheliede en van Enkhuizen tot Middenbeemster worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Veerdijk, P.E.Kramerstraat of Rietgorspad in Wormer of op de IJweg, Rijksweg A5 pad of Schipholweg in Boesingheliede, of op de Melkmarkt, 't Zand of Krugerstraat in Enkhuizen, of op de Grachtengordel, Odessa of Reigersbosch in Middenbeemster, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Benningbroek tot Volendam en van Weteringbrug tot Hobrede worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers