ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Anloo - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Bruntinge tot Steenbergen en van 2e Valthermond tot Mantinge worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Stukkendiek, Binnenveld of Hamslag in Bruntinge of op de Bos en Duin, Zuursche Duinen of Hoofdweg in Steenbergen, of op de 2e Valthermond, Vetstukkenmond of Dikbroeken in 2e Valthermond, of op de Veentiesakkers, Mantingerdijk of Koolveen in Mantinge, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Ter Aard tot Zuidlaarderveen en van Diever tot Ees worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van De Kiel tot Dalerpeel en van Gieterveen tot Ruinen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Borgerweg, Noorderweg of De Tip in De Kiel of op de Wittenweg, Oostopgaande of Woeste in Dalerpeel, of op de Tuinstraat, Herenweg Zuid of de Lenten in Gieterveen, of op de Heeseresweg, Achterma of Koekangerveldweg in Ruinen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Fluitenberg tot Zandpol en van Gieterveen tot Drouwenerveen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de De Santbrincke, Gijsselterweg of Driehoekskamp in Fluitenberg of op de Zandlaan, Nieuw-Amsterdamseweg of Schapendrift in Zandpol, of op de Hunzeweg, Herenweg Noord of Broek in Gieterveen, of op de Achterweg, Achterveensedwarsdijk of Zuideind in Drouwenerveen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers