ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Anna Paulowna - EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE� OFTEWEL JAPANSE KARDINAALSMUTS

Waarom wordt de {tekst3,link1) japonicus “Green spire” zoveel aangeplant als buxus-vervanger ? Dat de Japanse Kardinaalsmuts zo populair is geworden vinden wij helemaal niet zo vreemd.

De “Green Spire” is een groenblijvende en winterharde heester die goed in een border geplant kan worden als kleine heester maar die ook erg goed functioneert alshaagplant.

De bladeren zijn klein en glanzend, langwerpig en fris donkergroen van kleur wat ervoor zorgt dat de haag een frisse uitstraling heeft.

De Japanse Kardinaalsmuts is een makkelijke plant die graag een zonnige standplaats heeft of een plekje in de halfschaduw, hiermee is deze haagplant voor iedere tuin wel een aanrader.

Van Anna Paulowna tot Assendelft en van Avenhorn tot Badhoevedorp worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de J. C. van Wijkstraat, Oosthoekweg of Robijn in Anna Paulowna of op de Molenveld, Dokter Olreelaan of Meester Raapplein in Assendelft, of op de De Koning, Ardennen of J. Roodenburghstraat in Avenhorn, of op de Oost-Mijzen, Bonkelaar of Veilingweg in Badhoevedorp, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

De Euonymus japonicus soorten groeien iets harder dan de buxus waardoor er nog eerder een compacte, volgroeide  haag is in de tuin. Ander zeer groot voordeel is dat de plant niet vatbaar is voor de buxusschimmel of de buxusmot en dus een prima Buxus alternatief is.

De plant heeft wel net zoals alle groenblijvende planten een hekel aan te nat staan, zorg er dus voor dat de bodem goed waterdoorlatend is.

Erg populair is ook de Euonymus japonicus �Francien�, een groenblijvende en winterharde haagplant die in het voorjaar uitloopt met witte groeipunten die later in het jaar weer groen weg kleuren, erg fraai.

Euonymus japonicus soorten kunnen dus zeker een ideale buxus alternatief zijn.

Van Hem tot Sint Maarten en van Lutjewinkel tot Benningbroek worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de De Blauwe Lely, Middenweg of Markerwaardweg in Hem of op de Meeweg, Ir. Krabbeweg of Burchtweg in Sint Maarten, of op de Grootvenweg, Killemerweg of Tolkerdijk in Lutjewinkel, of op de Keuvel, Kooipad of Nobelstraat in Benningbroek, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Bekijk de filmpjes over tuinadvies en haagplanten op onze {tekst15,link8}.

Veel tuinplezier!

Van Boesingheliede tot Weesp en van Middenbeemster tot Spierdijk worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de IJweg, Rijksweg A9 of Rijksweg A5 pad in Boesingheliede of op de Papelaan, Jan van Beverenstraat of Leeuwenveldseweg in Weesp, of op de Bamestraweg, Zwaansvliet of Weidezicht in Middenbeemster, of op de Ommeland, Bobeldijk of Beemd in Spierdijk, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers