ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Anna Paulowna - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Uithoorn tot Ilpendam en van Weteringbrug tot Ankeveen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Roodhalsgans, Glanskopmees of In het Midden in Uithoorn of op de Jaagweg, Spreeuwenstraat of Beursplein in Ilpendam, of op de Vuurbaak, Weteringweg of Leimuiderdijk in Weteringbrug, of op de Elisabeth de Walélaan, Barthold Ingellaan of Mr.J.C.Bührmannlaan in Ankeveen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Oosterend tot Opmeer en van 't Veld tot Kreileroord worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Nieuweschild, Schorrenweg of Koningsweg in Oosterend of op de De Glazen Wagen, Mercuriusstraat of A.C. de Graafweg in Opmeer, of op de Doorbraakweg, Rijderslaan of Pastinaak in 't Veld, of op de Madelief, Pastinaak of Hartweg in Kreileroord, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Purmerland tot Hem en van Hippolytushoef tot Nieuwe Niedorp worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Purmerland, Oostzanerrijweg of Frans Banning Cocqstraat in Purmerland of op de De Blauwe Lely, Torenweg of Schoollaan in Hem, of op de Lijsterbesstraat, Nesseweg of Penneven in Hippolytushoef, of op de Molentocht, Korenmolen of Langereis in Nieuwe Niedorp, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Noord-Scharwoude tot Velsen-Zuid en van Dirkshorn tot Middenmeer worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de de Swaan, 2e Lage Hoekstraat of Achterstraat in Noord-Scharwoude of op de 't Kaetie, Kweekensteinsweg of Heuvelweg in Velsen-Zuid, of op de Dokter Koolhaashof, Raadhuisstraat 27 of Bliekenbos in Dirkshorn, of op de Imkelanderweg, Koetenburgweg of De Vijzel in Middenmeer, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers