ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Annen - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Wapserveen tot Zwiggelte en van Gieten tot Smilde worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Midden, Verlengde Oude Dijk of van Zijlweg in Wapserveen of op de Olde Gard, Middenweg of Zwartkoorten in Zwiggelte, of op de Asserstraat, Kolling of Brummelkamp in Gieten, of op de Eekhoutswijk, Prins Mauritsstraat of Kerkhoflaan in Smilde, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Eeserveen tot Sleen en van Grolloo tot Hollandscheveld worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Ballerswal, De Mepscheweg of Kanaalstraat in Eeserveen of op de De Flinten, Rochtstraat of Meulenkampweg in Sleen, of op de Hofakkers, Middenstreek of Elperweg in Grolloo, of op de Moscou, Lavendelheide of Gentiaan in Hollandscheveld, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Eexterveenschekanaal tot Zuidveld en van Klazienaveen tot Elim worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Veenhof, Koppelweg of Semsstraat in Eexterveenschekanaal of op de Oranjekanaal Z.Z., Schoonloërweg of Meertenakkersweg in Zuidveld, of op de Saffraan, Akkerdistel of Kervel in Klazienaveen, of op de Het Hoosvat, Ockenspad of Zondervanstraat in Elim, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Eexterveenschekanaal tot Spijkerboor en van Ansen tot Hoogeveen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers