ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Annerveenschekanaal - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Ter Aard tot Frederiksoord en van Bronnegerveen tot Vredenheim worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Eursinge tot Weiteveen en van Matsloot tot Vries worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Eursinge, Iemersweg of Kraloërweg in Eursinge of op de Verlengde Griendtsveenstraat, Korhoenlaan of Heidestraat in Weiteveen, of op de Matsloot, Roderwolderdijk of Matsloot in Matsloot, of op de Nachtegaalstraat, Papaverstraat of Soltstede in Vries, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Nieuw-Balinge tot Valthe en van Mantinge tot Tiendeveen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Vosseveen, Kievitstraat of Meeuwenweg in Nieuw-Balinge of op de Waterloo, Waardelen of Hol-esstraat in Valthe, of op de Steendervalsweg, Windhorst of De Palts in Mantinge, of op de Berkenweg, Kremboong of Kanaal W.Z. in Tiendeveen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Alteveer gem Hoogeveen tot Benneveld en van Eelde tot Ruinerwold worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Hendrikus Zomerweg, Alb van Daatselaarstraat of Alteveer in Alteveer gem Hoogeveen of op de Almaatsweg, Haarmaatsdijk of Vlierweg in Benneveld, of op de Zevenhuizerweg, De Reeakker of Steenakkerweg in Eelde, of op de Leemgravenweg, Munnikenland of Buddingepad in Ruinerwold, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers