ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Ansen - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Weiteveen tot Coevorden en van Erica tot Ruinen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Zusterweg, Waterlelie of Ambachtsweg in Weiteveen of op de van Kuijkstraat, Frans Halsstraat of Stephensonweg in Coevorden, of op de Heemskerkstraat, De Kreuzen of Plantsoenstraat in Erica, of op de Anserweg, Wold Aaweg of Defensieweg in Ruinen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Eldersloo tot Geeuwenbrug en van 2e Exloërmond tot Zuidvelde worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Baarveldweg, Roodijk of Eldersloo in Eldersloo of op de Pastoorszandweg, Rijksweg of De Eikenhorst in Geeuwenbrug, of op de Zuiderkijl, Noorderkijl of Boekweitstraat in 2e Exloërmond, of op de Peesterweg, de Fledders of Reeweg in Zuidvelde, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Coevorden tot Buinerveen en van Nieuw-Amsterdam tot Frederiksoord worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Zilverberk, Comm Cramerlaan of Clematisstraat in Coevorden of op de Paardtangendijk, Zuidelijke Tweederdeweg of Koedijk in Buinerveen, of op de Vaart ZZ, Zijtak WZ of Langs de Vaart in Nieuw-Amsterdam, of op de Vaartweg, A.C.Idehof of Majoor van Swietenlaan in Frederiksoord, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Balloërveld tot Nieuw Annerveen en van Westervelde tot Balloo worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers