ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Apeldoorn - ilex-maximowicziana

Ilex maximowicziana �Kanehirae�

Ben je op zoek zijn naar een Ilex soort die snel groeit en die een mooie groenblijvende haag kan vormen?, dan is dit de soort die je moet hebben. Deze Ilex is geschikt om een Haag-heg van middelhoog tot hoog te creëren. Van 50 cm hoog tot wel 2 meter hoog, deze Ilex maximowicziana“Kanehirae” kan het allemaal aan.

Het eerste jaar van aanplant is het belangrijk om in droge periodes het water geven in de gaten te houden om zo uitdroging te voorkomen. Voeg ook bij deze Ilex voldoende tuinturf aan de bestaande grond/bodem toe. Verzuring van de grond is wat deze Ilex of te wel {tekst7,link2) fijn vindt, en de turf is ook nog eens vocht vasthoudend voor de droge periodes. Deze {tekst7,link2) laat zich makkelijk snoeien. In mei/juni bloeit ook deze soort met kleine, witte, onopvallende bloempjes welke geliefd zijn bij {tekst6,link4) later in het jaar gevolgd door kleine, zwarte besjes wat een extra sierwaarde geeft.

Zoekt u dus een Ilex soort om een hogere, snelgroeiende haag te maken, dan heeft u met deze soort de goede te pakken.

Aanplant Advies is 5 tot 6  stuks op een strekkende meter voor een enkele rij/ haag. Nog meer body met deze groei topper? zet ze dan kruislings/ om en om/ in de rij met 9 stuks op een strekkende meter.

{tekst1,link3 een veel gebruikt Buxus alternatief

Van Kring van Dorth tot Delwijnen en van Gelselaar tot Acquoy worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Oude Larenseweg, Looweg of Kooidijk in Kring van Dorth of op de Vluchtheuvelstraat, Zeedijk of Eendenkade in Delwijnen, of op de Zelhorstdijk, Twistdijk of Jonkerenlaan in Gelselaar, of op de Achterweg, Meester J.H. Geysstraat of Huigenstraat in Acquoy, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Een leuk filmpje en de uitleg over deze Ilex kunt u hieronder bekijken;

Ilex maximowicziana �Kanehirae�

Uitleg over welke Ilex geschikt is voor uw wensen? Bekijk het volgende filmpje;

Welke Ilex?

Van Doornenburg tot Scherpenzeel en van Spijk tot Buren worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Clara van Delwigstraat, Pannerdenseweg of Groenestraat in Doornenburg of op de Veldzicht, Boslaan of Weideweg in Scherpenzeel, of op de De Voorposten, Kloosteregge of Burg. Colijn- de Raatsingel in Spijk, of op de Burgemeester Vonklaan, Spijkse Hof of Plantagestraat in Buren, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

De Ilex maximowicziana �Kanehirae�

Van Vragender tot Zieuwent en van Loenen tot Altforst worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Vosdijk, Oorschotweg of Sieverdingweg in Vragender of op de Pastoor Zanderinkstraat, Kennedystraat of de Haare in Zieuwent, of op de Rutger Swarthoffweg, De Hoenderrikken of Veldhuizen in Loenen, of op de de Legt, Boonakker of Noord Zuid in Altforst, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers