ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Apeldoorn - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Delwijnen tot Nijbroek en van Groenlo tot Didam worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de De Eng, Eendenkade of Doensestraat in Delwijnen of op de Benedenste Kruisweg, Kerkepad of Zeedijk in Nijbroek, of op de Oude Winterswijkseweg, Zwolse Veenweg of Den Koem in Groenlo, of op de Torenstraat, Parallelweg of Maisveld in Didam, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Westendorp tot Zieuwent en van Duiven tot Acquoy worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Tuitstraat, de Houtwerf of Beerninkkampstraat in Westendorp of op de Rouwhorsterdijk, Dorpsstraat of Grobbenweg in Zieuwent, of op de Roerdompstraat, Zonneweide of Burgemeester van Dorth tot Medlerstraat in Duiven, of op de Prinses Beatrixstraat, Lingedijk of Rhenoyseweg in Acquoy, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van 't Loo Oldebroek tot Ingen en van Rheden tot Gaanderen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Beltgravenweg, Bongersweg of Morelissenstraat in 't Loo Oldebroek of op de Verhuizensestraat, De Brenk of Provincialeweg in Ingen, of op de Schietbergseweg, Koperwiekstraat of Waardweg in Rheden, of op de Pierikstraat, Prinses Christinastraat of van Roggenstraat in Gaanderen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Waardenburg tot Nijkerk en van Vierhouten tot Zevenaar worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Nieuwstraat, Rijweg of Donjon in Waardenburg of op de Kaalakkerstraat, Heideweg of Koningin Julianaplantsoen in Nijkerk, of op de Terp, Paasbosweg of Esdoornlaan in Vierhouten, of op de Tongerenseweg, Hertlaan of Eibertjespad in Zevenaar, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers