ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Appelscha - EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE� OFTEWEL JAPANSE KARDINAALSMUTS

Waarom wordt de {tekst3,link1) japonicus “Green spire” zoveel aangeplant als buxus-vervanger ? Dat de Japanse Kardinaalsmuts zo populair is geworden vinden wij helemaal niet zo vreemd.

De “Green Spire” is een groenblijvende en winterharde heester die goed in een border geplant kan worden als kleine heester maar die ook erg goed functioneert alshaagplant.

De bladeren zijn klein en glanzend, langwerpig en fris donkergroen van kleur wat ervoor zorgt dat de haag een frisse uitstraling heeft.

De Japanse Kardinaalsmuts is een makkelijke plant die graag een zonnige standplaats heeft of een plekje in de halfschaduw, hiermee is deze haagplant voor iedere tuin wel een aanrader.

Van Appelscha tot Arum en van Augsbuurt tot Augustinusga worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Beatrixoord, Noorder Es of Boereveen in Appelscha of op de Krúswetter, It String of It Ald Hôf in Arum, of op de Zilverstreek, Franekerkade of Kaatsplein in Augsbuurt, of op de Brongersmaweg, Trekweg of Lijkweg in Augustinusga, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

De Euonymus japonicus soorten groeien iets harder dan de buxus waardoor er nog eerder een compacte, volgroeide  haag is in de tuin. Ander zeer groot voordeel is dat de plant niet vatbaar is voor de buxusschimmel of de buxusmot en dus een prima Buxus alternatief is.

De plant heeft wel net zoals alle groenblijvende planten een hekel aan te nat staan, zorg er dus voor dat de bodem goed waterdoorlatend is.

Erg populair is ook de Euonymus japonicus �Francien�, een groenblijvende en winterharde haagplant die in het voorjaar uitloopt met witte groeipunten die later in het jaar weer groen weg kleuren, erg fraai.

Euonymus japonicus soorten kunnen dus zeker een ideale buxus alternatief zijn.

Van De Knipe tot Oudebildtzijl en van Tjalleberd tot Blije worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Ymker, Skipper of Hellingbaas in De Knipe of op de 't Búttendykswechy, Klaine Kaizer Padsy of Ds. Marinus Mooijstraat in Oudebildtzijl, of op de it Hiem, de Kluft of Haudmare in Tjalleberd, of op de Hoofdstraat, Taniastrjitte of Unemastraat in Blije, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Bekijk de filmpjes over tuinadvies en haagplanten op onze {tekst15,link8}.

Veel tuinplezier!

Van Langezwaag tot Luxwoude en van Idsegahuizum tot Hee worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de De Boenders, Spant of De Finne in Langezwaag of op de 't Skeane Ein, 't Hou of De Boenders in Luxwoude, of op de Nije Leane, Lúkster Heawei of De Wispel in Idsegahuizum, of op de Hearrewei, De Wispel of De Wispel in Hee, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers