ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Appelscha - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Ferwert tot Nes en van Wons tot Nijeholtpade worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Mûnewei, Vrijhof of De Streek in Ferwert of op de Reeweg, Burgemeester Waldastraat of Veertienenweg in Nes, of op de Gooyumerlaan, Salverdastraat of Rijksweg A7 in Wons, of op de Kerkdreef, Stellingenweg of Hoofdweg in Nijeholtpade, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Driezum tot Wolsum en van Ryptsjerk tot Mûnein worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Driezumerterp, Ophuystrawei of Terpwei in Driezum of op de Wolsumerketting, Jouswerderdyk of Nijewei in Wolsum, of op de Heermawei, Oosterdijk of Rijksstraatweg in Ryptsjerk, of op de Earnebuorren, Flaaksikkers of Mounewei in Mûnein, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Tjalhuizum tot Wyns en van Idskenhuizen tot Nes worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Oudemirdum tot Wierum en van Broek tot Olterterp worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Jan Schotanuswei, Star Numanwei of Beukenlaan Z in Oudemirdum of op de Iniastrjitte, Haadstrjitte of Ternaarderwei in Wierum, of op de Omkromte, It Súd of Plústerdyk in Broek, of op de Plústerdyk, Bloksleat of Tramwei in Olterterp, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers