ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Appeltern - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Hoenderloo tot Niftrik en van Lienden tot Klarenbeek worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Houtkampweg, Delenseweg of Sintelweg in Hoenderloo of op de van Cittersweg, Dorpsstraat of Kerkpad in Niftrik, of op de Kerkstraat, Koningin Julianastraat of Pieter Breughelstraat in Lienden, of op de Boterbloem, Dennenweg of Doorgangspad in Klarenbeek, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Ede tot Laag-Soeren en van Winssen tot Zoelen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Tilanuspark, Kolkakkerweg of Kazernelaan in Ede of op de van Zwietenlaan, Prof. Huetlaan of Prof. Pellaan in Laag-Soeren, of op de Kooistraat, Uiterwaard of Alex Willemsstraat in Winssen, of op de van Heemstraweg, Rijksweg 50 of Geerstraat in Zoelen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Almen tot Bredevoort en van Erlecom tot Winterswijk Henxel worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Startdijk, Kanaalpad of Ehzerallée in Almen of op de Zwarte Woudpad, Landstraat of Hozenstraat in Bredevoort, of op de Struikenweg, Erlecomsedam of Erlecomseweg in Erlecom, of op de Gossinkweg, Dondergoorweg of Achterweg in Winterswijk Henxel, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Gameren tot Deest en van Klarenbeek tot Voorst worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Kerkstraatje, Ouwelsestraat of Spijkerdwarsstraat in Gameren of op de Van Gelderstraat, Iepenstraat of Teijssenstraat in Deest, of op de Veldweg, Polderweg of Hooiland in Klarenbeek, of op de Hoonhorstweg, Beekweg of Grensweg in Voorst, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers