ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Appingedam - EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE� OFTEWEL JAPANSE KARDINAALSMUTS

Waarom wordt de {tekst3,link1) japonicus “Green spire” zoveel aangeplant als buxus-vervanger ? Dat de Japanse Kardinaalsmuts zo populair is geworden vinden wij helemaal niet zo vreemd.

De “Green Spire” is een groenblijvende en winterharde heester die goed in een border geplant kan worden als kleine heester maar die ook erg goed functioneert alshaagplant.

De bladeren zijn klein en glanzend, langwerpig en fris donkergroen van kleur wat ervoor zorgt dat de haag een frisse uitstraling heeft.

De Japanse Kardinaalsmuts is een makkelijke plant die graag een zonnige standplaats heeft of een plekje in de halfschaduw, hiermee is deze haagplant voor iedere tuin wel een aanrader.

Van Appingedam tot Bad Nieuweschans en van Baflo tot Bedum worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Burgemeester Jansenstraat, Ripperdastraat of Mr. Synco Reyndersplein in Appingedam of op de Kerkhofstraat, Deenseweg of Bunderweg in Bad Nieuweschans, of op de Maarweg, Attenawegje of Havenweg in Baflo, of op de Weegbree, Boterdiep Oz of Kuipersrijge in Bedum, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

EUONYMUS JAPONICUS �GREEN SPIRE�

De Euonymus japonicus soorten groeien iets harder dan de buxus waardoor er nog eerder een compacte, volgroeide  haag is in de tuin. Ander zeer groot voordeel is dat de plant niet vatbaar is voor de buxusschimmel of de buxusmot en dus een prima Buxus alternatief is.

De plant heeft wel net zoals alle groenblijvende planten een hekel aan te nat staan, zorg er dus voor dat de bodem goed waterdoorlatend is.

Erg populair is ook de Euonymus japonicus �Francien�, een groenblijvende en winterharde haagplant die in het voorjaar uitloopt met witte groeipunten die later in het jaar weer groen weg kleuren, erg fraai.

Euonymus japonicus soorten kunnen dus zeker een ideale buxus alternatief zijn.

Van Wagenborgen tot Borgercompagnie en van Zevenhuizen tot Westerwijtwerd worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de de Linden, Kerkstraat of Tonnistil in Wagenborgen of op de Nieuweweg, Borgercompagniesterweg of Borgercompagniester Zwarteweg in Borgercompagnie, of op de Kokswijk, Kromme Kolk of Heidehoek in Zevenhuizen, of op de Oudewijk, Grote Veenbrandstraat of Werkersveld in Westerwijtwerd, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Bekijk de filmpjes over tuinadvies en haagplanten op onze {tekst15,link8}.

Veel tuinplezier!

Van Kommerzijl tot Houwerzijl en van Nieuwe Pekela tot Toornwerd worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Kanaalstraat, Schoolpad of Kerkstraat in Kommerzijl of op de S. de Jongestraat, Pieter van Lunepad of Havenstraat in Houwerzijl, of op de Schoener, Harm Heijeslaan of Champ Clark in Nieuwe Pekela, of op de Ossengang, W.J. Dethmersweg of Oldenoordweg in Toornwerd, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers