ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Appingedam - Siergrassen

SIERGRASSEN IN DE TUIN

Een vaste plant die we in steeds meer tuinen tegenkomen zijn de populaire siergrassoorten.

SIERGRASSEN zijn er in vele soorten, hoogtes en kleuren, voor in de zon maar ook voor in de schaduw.

De fraaie bloempluimen zitten lang aan de plant en in de winter zien deze er ook erg mooi uit, we kunnen dus zeker zeggen dat SIERGRASSEN een waardevolle aanvulling zijn in onze borders.

Van Siddeburen tot Grijpskerk en van Bierum tot Scheemda worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Kugelslaan, Gebr. Bollegraafstraat of Rotmerweg in Siddeburen of op de Taling, Aykema Burchtstraat of Engewertlaan in Grijpskerk, of op de Maneil, Luingaweg of Krommeweg-oud in Bierum, of op de Narcisstraat, Scheemdermeersterweg of Praam in Scheemda, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

blauw schapengras),

Deze decoratieve grassen kunnen rust geven in de tuin en laten zich makkelijk combineren met bloeiende vaste planten.

Er zijn verschillende soorten groenblijvende siergrassen, deze zijn vaak bodembedekkenden zorgen er voor dat de tuin of bak ook in de winter groen kijkt.

Enkele populaire groenblijvende SIERGRASSEN zijn Festuca glaucaCarex (blauw schapengras), Liriope muscari Moneymaker ({tekst4,link4), Carex morrowi Ice Dance en de Carex morrowi Irish Green.

Deze groenblijvende SIERGRASSEN zien we ook vaak terug in verhoogde bakken in de tuin of in potten, deze soorten staan bekend als zijnde zeer sterk en minder droogtegevoelig.

Van Leek tot Bedum en van Borgercompagnie tot Middelstum worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Euroweg, de Grouw of Zernikelaan in Leek of op de Het Schoolplein, Bielefeldstraat of Potklei in Bedum, of op de Kerkplein, Witte de Withstraat of De Roterij in Borgercompagnie, of op de Veendammerweg, Borgercompagnie of Borgercompagnie in Middelstum, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Dan hebben we ook nog de populaire bladverliezende siergrassen, het onderhoud van deze soorten beperkt zich vaak tot het terugsnoeien van de grassen in het voorjaar.

Enkele populaire soorten zijn Sesleria autumnalis (blauwgras), pennisetum alopecuroides Moudry (lampenpoetsersgras), Miscanthus sinensis Kleine Silberspinne (prachtriet), Imperata cylindrica Red Baron en natuurlijk de bekende en zeer populaire pennisetum alopecuroides Hameln ( lampenpoetsersgras).

Imperata

Van Delfzijl tot Luddeweer en van Zuidbroek tot Sint Annen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Ede Staalstraat, Hager of Waddenweg in Delfzijl of op de Schildweg, Schildweg of Slochtermeenteweg in Luddeweer, of op de Unescoweg, Prunuslaan of Prinses Maximalaan in Zuidbroek, of op de Molenpad, Hoofdweg of Kerkpad in Sint Annen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

SIERGRASSEN planten kan je het gehele jaar door, belangrijk is wel dat de grond water doorlatend is.

Van Scharmer tot Garrelsweer en van Onstwedde tot Visvliet worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Goldbergweg, Borgweg of Herenlaan in Scharmer of op de Tjuchumerpad, Rijksweg of Wijmersweg in Garrelsweer, of op de Verlengde Luringstraat, Holterdwarsweg of Dwarsstukkerweg in Onstwedde, of op de Eise Eisingastraat, Heirweg of Balkstreek in Visvliet, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers