ma - vrij 08:30 - 18:00
06 440 024 25
Eindsestraat 3, 6612 AJ Nederasselt

Appingedam - Zelf kruiden, bloemen en groentes kweken.

Super leuk om in plaats van een groetenboer of kruidenier zelf plantjes te planten en over te poten! Ook bij ons gewoon bij team Buxus-vervanger in het assortiment!

Leuk aan de gang met zaden en kruidenplanten om te weten waar je kruiden vandaan komen.

Een tomaat of aardbei plukken uit eigen tuin of balkon? Geen probleem! Gewoon en gemakkelijk water uit de kraan en een van onze {tekst10,link2) of mini serres/ kasjes met zaden en op de vensterbank, achter het raam of zelf voor de fanatiekelingen onder een plantenlamp laten ontkiemen en groeien.

Van Bierum tot Bourtange en van Startenhuizen tot Onnen worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Krommeweg-oud, Verdion of Torenlaan in Bierum of op de Zevenkampenweg, Inundatieweg of Zwarteweg Zuid in Bourtange, of op de Wilkemaweg, Huizingerweg of Eppenhuizerweg in Startenhuizen, of op de Boerlandspad, Terlagenweg of DR. E.H. Ebelsweg in Onnen, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

We hebben voor ieder wat wils, uiteraard is zijn deze {tekst10,link2) niet alleen voor de kinderen om te leren hoe planten groeien en bloeien. Waar komt het Groenten en fruit vandaan? Uit de supermarkt…. Ja dat kan ook. Hoe leuk om aan de gang te gaan met zaden om aardbeien, zonnebloemen, pepers, paprika’s of verschillende keukenkruidenzelf te laten groeien?

{tekst10,link2)

Leuk om het voorjaar al binnen te beginnen en de planten zo buiten in de volle grond of op het balkon, terras in grotere potten te laten uitgroeien tot volwaardige planten.

Wat hebben we te bieden op het gebied van groentezaden, kruidenplanten, tuinkruiden, fruit en bloemenzaden? Best wel een leuke assortiment, en heb je een beetje geluk nodig? Probeer dan eens het potje met klavertjes vier, tevens ook erg leuk om deze klavertjesvier cadeau te doen. Wil je dat iemand aan je blijft denken? Pak dan het Vergeet-me-nietje, deze is ook erg leuk en kan gewoon daarna in de tuin gepland worden en zal elk jaar terugkomen!

Ze zomerbloeiers.die je zelf kan kweken met onze zaden zijn de volgende bloemzaden;

Margrietjes, vergeet-me-nietjes, zonnebloemen en de zaadbom met zomerbloeiers.

Van Roodeschool tot Wedde en van Startenhuizen tot Onstwedde worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Stationsplein, Stationsplein of Ubbegalaan in Roodeschool of op de Hoorndermeden, Schoolstraat of Bospad in Wedde, of op de Huizingerweg, Karshofweg of Huizingerweg in Startenhuizen, of op de Eemboerveldweg, Hardingstraat of Tigge in Onstwedde, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Wil je iets te eten kweken of de kruidenplanten die daarbij horen? Check de volgende zaden;

Bieslook, Dille, Snijselderij, Peterselie, Majoraan,Basilicum , Cherry tomaatjes,paprika , aardbei, Chili pepers

We hebben zelfs voor onze kattenliefhebbers het bekende zaadbom voor een goede darmflora voor de katten.

Van Garrelsweer tot Den Horn en van Wildervank tot Haren Gn worden wij gevonden en versturen wij duizenden haagplanten per week naar onze klanten. Of u nu woont op de Kerkepad, Hoeksmeersterweg of Rijksweg in Garrelsweer of op de Hogeweg, Nieuwbrugsterweg of Dorpsstraat in Den Horn, of op de A.G. Wildervanckstraat, Raadhuiskade of Langebosschedijk in Wildervank, of op de Verweylaan, Bollandweg of Jagershof in Haren Gn, wij bezorgen alle planten bij u thuis.

Direct uw buxus-vervanger? Bekijk de webshop of neem contact op met een van onze kwekers